0 oy
435 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (56 puan) tarafından
Arkadaslar iyiaksamlar oglum 8 aylik ve bir aktiviteyle yada oldugu kucakta 5 dakika duramiyor hrp aglamali halde huysuz yani aranizda benim cok uysal kendi kendine oyalanir arada aglar yada biz tum gun bunu yapiyoruz benimde senin gibi diyenler yazarmisiniz lutfen merak ediyorum sikinti benim oglumdami benmi birseyleri yanlis yapiyorummm.
Bebek Ayı 8

4 Cevaplar

0 oy
(166 puan) tarafından
Bebegim 8 aylik sabah kalkar emziririm 1bucuk saat oyun oynariz. Eline verdigim oyuncağın adini ve rengini soylerim. Bir saatin sonunda kahvalti yaptirir uyuturum. Uyku suresi surekli degisiyor ama yarim saaten kısa uyursa cok huyshz bi bebek oluyo kesinlikle uykusunu alanazsa 1dk bile basedemem. Uyandiginda yine emziririm yine oyun ama bu defa ablalarida uynmis oluyo onlar oynarken bende ev isimi yaparim 2 bazen 3 saati dolunca yemek ve yine uyku  aksam uyutmadan karnini iyice doyurur oyun sonra gece uykusu genelde 8bucuk yada 9 tabii ramazan oldugu icin uykuda biraz kaymalarimiz oldu.

Oyun olarak oyuncaklari tanitiyorum ve agzina koymaya bayiliyo. Dis yok henuz ramazanda çıkmazsa cok sevincem. Ablalari oyun oynayinca cok hosuna gidiyo onlari izler. Ve kablolar bayiliyo kablolara. Bozuk bir iki usb koblusunuda oyuncak yaptik ;))))
(56 puan) tarafından
Cok tesekkur edrim vaktini aldim erken uyutmaya nasil alistirdin ve sabah kacta uyaniyor ilk uykusuna kacta uyuyor.
(166 puan) tarafından
Sabah en gec 7yada 7.30 da uyanir. 8.30 uada 9 da uyuturum. Kabizlik yada burun tikanikligi yoksa uyku problemimiz az olur. Son uykusundan sonra 3 saat mutlaka ara veririz gece uykusuna. 7 buçuk gibi muhabellesini yediririm.8 bucuk gibi odaya cekiliriz sallayarak uyutuyorum. Ramazanin ilk gunlerinde 10a kadar kaldigi oldu ama  suan tek dikkat ettigim son uykuyla gece uykusu arasi 3 saat kurali. Cok huysuz oldugu da olur uykuya direndigide.
-Reklam-
0 oy
(166 puan) tarafından
Uyku sorun olabilir bebegin benimkj uykusunu alamazsa cooook huysuz hicbirsey ilgisini cekmez ek gida almaz sut icmez cokta uyumaz aslinda ama dinlenemiyo sanirim. Sizin uykular nasıl 
(56 puan) tarafından
Bizim gece cok zor geciyor hic belli olmuyor gunduz 2 saatte bir uyur onunda suresi cok belli degil cok zorlaniyorum.
(166 puan) tarafından
Sallayarak uyuttugim icin yarinsaati dolunca kalkmak istedigi oldu bugun fon muzik icin biraz salladim uyudu yine kalkmasina izin verseydim coook huysuz olucakti oruclu oruclu cok yoracakti beni.yarimsaatten uzun sallamiyorum ama bakarim sallayinca uyumaya niyeti varsaaaa yatiririm ki hem uykusunu alsin hemde ben dinleneyim.
0 oy
(94 puan) tarafından
Sabah kalkış saatimiz değişik  cani ne zman isterse kahvaltısını yaptırırım  erken uyandıysa cabuk uyur cani isterse oyuncaklariyla oynaşır emekleme dönemini geçtik tutunup kalkmayi öğrendi surekli bir yere  ardiliyor biraz örümcekle dolaşıyor odaları babası da varsa naz yapmayı öğrendi tek olursak daha uysaliz henüz  bir düzenimiz yok ve cok fazla emiyor
0 oy
(346 puan) tarafından
8 ay atak haftasi canm bizimde oyle bitmesine 3 gun kaldi allahin izniyle sabirli olman lazim yanlis yaptini dusunme
(346 puan) tarafından
Ne yazikki bu ay atak haftasi uzun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 345 göst.
0 oy
0 cevap 168 göst.
+1 oy
5 cevap 333 göst.
11 Mayıs 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Bsnm (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 232 göst.
24 Aralık 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Dogadunyada (198 puan) tarafından soruldu
...