0 oy
382 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (502 puan) tarafından
Kizlar benim oglum dogum esnasinda kafasi zorlandigi icin sefal hematom oluşmuştu kafasinin sol tarafında cok sukur sertlesti ama tabi kafasi sis kaldi ve o bolgede asagisi duz kaldi acaba aranızda boyle bi durum yaşayan var mi kafasının sekli duzelir mi 
Bebek Ayı 3 bucuk aylik

3 Cevaplar

0 oy
(119 puan) tarafından
Benim kızımda 3 aylık sefal hemotom oldu,epey küçüldü,kafa da büyümeye başlayınca o kadar dikkat çekmiyor eskisi gibi
Profil image (502 puan) tarafından
Bizimkininde sisligi indi ama kafasının arkasi duz kaldi o duz kalan yer duzelir mi acaba buyudukce
-Reklam-
0 oy
(77 puan) tarafından
Merhaba canım benim bebeğimde de aynısı oldu. Merak etme kafa şekli düzeliyor zamanla şuan 5 buçuk aylık yusyuvarlak oldu kafası :))) yakın zamanda düzelir senin bebegininki de geçmiş olsun 
Profil image (502 puan) tarafından
Cok sagol canim ya sislik icin icim rahat doktor sertlesmis demisti ama sisligin alt tarafi dumduz olunca acaba boyle kalirmi diye bi teredutte kaldik insallah bizimkide duzelirr :)
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Canımmm ayni sorunu yaşadik. Doktorlar kafatasinda kirik bile olabilir dediler. Defalarca hastaneye gittik. Cok şükür kırık falan çimmadı. Duzeliyor merak etme, şimdi 12.5 aylık oldu , kafası yusyuvarlak. Yatirirmen sağa sola çevir her defasinda. Düzelir merak etme.
Profil image (502 puan) tarafından
Cok sukur sislikte bir sıkıntı yok su virus cikmadan once götürmüştük beyin cerrahina bi sıkıntı cikmadi alt tarafinin duz olunca acaba kalır mi boyle diye tereddut ettik surekli ceviriyorum kafasini her yatisinda tabi inatçı kendi istediği gibi yatiyo :)
(1,019 puan) tarafından
Bizimkinin şişliği çoktu. Doktor eğer isterseniz şişliğine müdahale edip içini temizleriz ama enfeksiyon risku var demişti. Biz o yüzden dokundurmadık. Şişlik inebilir yada sertleşip kalabilir demişlerdi. Çok şükür dağıldı. Benimkide hiç koyduğumuz gibi durmuyordu arkasina yastık koyuyordum dönmesin diye. Şu süreçte ihmal etme canım , mutlaka her seferinde başka tarafa yatir. Bişey kalmaz inşallah.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 226 göst.
8 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde ErvaHifanın Annesi (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 347 göst.
0 oy
2 cevap 520 göst.
13 Kasım 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Fenci (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 281 göst.
...