0 oy
434 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (87 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben corba koydum kizima  Benim ikinci evliligim ve esimin kizi sandalyeye oturtdu kardesini ve ben o ara corbasini üflüyordum ve baglamamis önlük giydirdim görmedimde 4 kasik yedidikten sonra önce poposunun üzerine sonra da hafiften kafasini vurdu ve Sok oldum tutamadim kizimi gözümün önünde düstü kendimi cok kötü anne hissettim ve esim bana bagirdi ve ikitane vurdu sen nasil baglamadan yedirirsin diye bende zeynep oturtdu baglmamis ben görmedim dedim ve omuzuma cok kötü vurdu ben suclumuyum burda hemen aldim kizimi besmele ile kafasina baktim yüzünü yikadim su icirdim 3 saat uyutmadim tam dar vakitte düstü sonra oyun oynadim 3 saatimi kizimla gecirdim  cok sukur iyi rabbim korudu verilmis sadakamiz varmis cok üzgünüm!!!!

6 Cevaplar

+3 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından

Cocuk bu, duse kalka buyuyecek. Allah beterlerinden korusun. Amaaaaa

Vurmak ne demek yaa :angry: ne hakla el kaldiriyor !! Asla ama asla izin verme. Hele ki sucluymus psikolojisine sakin bürünme ! Senin hatan da olabilirdi. Ilerde hic hata yapmayacak misin, bu cocuk hic dusmeyecek, yara bere almayacak hasta olmayacak mi? Her seyde sana mi saldiracak bu adam? Bir de 2.evliliğinizmis, agzi yanmis kiymet bilmesi lazim simdi. Kesinlikle sakince konus esinle. Kim bilir basimiza neler gelecek de. Sen de ben de elimizden geldigince en iyi sekilde bakiyoruz yavrularimiza, ama bir sey oldugunda birbirimizi mi suclayacagiz, senin gozetiminde hic bir sey olmayacak mi de. Anlar insallah.

Ayrica inan bebeginin aldigi darbe, cocuklarinizin sizi o sekilde şiddet iceren davranis halinde gormesinden cok daha kolay atlatilir. Unutmasin ki siddet goren siddet uygular, korkuyla buyur, psikolojik ttavmalara sebep olur !!!

-Reklam-
0 oy
Profil image (521 puan) tarafından
Canim geçmiş  olsun öncelikle.  Gün  ocerisinde o kadar cok seyle meşgul oluyoruz ki bazen dalip gidebiliyoruz. Rabbim korumuş  olur böyle  şeyler  nadir de olsa ki eşinizin  davranısı cok yanlış. Hic anne bile isteye düşmesine  izin verir mi? Niye bağlamadınmış . Pes demekki en ufak şeyde  hemen size bahane  bulup  suç  atacak.ben olsa sakinleyince esimle guzel bir dille rahaysiz olduğumu cok üzüldüğümü bir daha da tekrarlanmamasini söylerim. Rabbim evlatlarimizi korusun inşallah düşe  kalka büyüyecekler  ki en.az düşme  kalkmayla büyüsünler  diye uğraşıyoruz  zaten elimizden  geldiğince.
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Allah korumuş canım çok geçmiş olsun. Başkasina güvenme mutlaka kemeri bağla. Ev işleri bir şekilde yapılir sen çocuğa dikkat et. 
0 oy
(427 puan) tarafından
Canım düşe kalka büyürler sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Ama eşinin sana vurmasına izin verme. Haklı da olsa haksız da olsa.
0 oy
(7,202 puan) tarafından
Yani eşinin tepki vermesi normal ama vurmak nedir ya sen bilerek mi yapacaksın hem çocuklar düşe kalka büyücek esin çok mu iyi bakıyormuş ya sabır bu nasıl bir ayipliktir ya 
0 oy
(418 puan) tarafından
Oncelikle gecmis olsun allah beterinden korusun 

Ama eşinin sana vurmasi ayri seni suclamasi ayri hata yani sen kendin istermisin onun dustugunu sanki seni sucluyo bide allh yardim etsin sana nerde kadına şiddet uygulayan erkek varsa elleri kirilsin muhtac yasasinlar hep birine 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 406 göst.
0 oy
5 cevap 606 göst.
13 Haziran 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde damla60 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 173 göst.
13 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Cincile (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 146 göst.
24 Mart 2024 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Tugce3 (1 puan) tarafından soruldu
...