0 oy
349 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (38 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bunu buraya yazmayı çok düşündüm insan kimseyle paylaşmayınca daha kötü oluyu 8 yaşında oğlum var doğunca sarılık geçirdi 7 gün kuveste kaldi baktılar gecmiyo tahlil yaptılar kan değeri hgb si 3.1 hemen ambulansla eğitim araştırmaya gönderdiler orda 3 gün tedaviden sonra düzeldi eve geldik bi ay sonra gözlerin de çapaklanma oldu çocuk doktoruna götürdük tahlil yaptı kan değeri yine 3 öyle başladı hikayemiz 7 yaşında dalak ameliyatı oldu tabi neler çekti neler dalak büyüyor kani emiyor meğerse 7 yıl boyunca kan taktılar 2 haftada bir ameliyattan dan sonra 2 yıl olucak iyi ayda bi kere tahlil için gidiyo çok şükür ama dün giderken kanı yine düşmüş 1 aydan fazla yemek yemiyo ve 8 yıl sonra bi kızım oldu 40 günlük oda 5 gun sarılıktan yattı kan değeri iyiydi 14 .4 tü ama rengi bembeyaz çok korkuyorum sanki hiç kanı yok oğlum salı günü kontrole gidecek kanı için dua edin ne yapıyım şimdi ben 
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

2 Cevaplar

0 oy
(606 puan) tarafından
Bebeğin cilt tonuna bakarak kansız 

Yada kan değeri düşük demek yanlış olur. Ben de bebeğim de süt gibi beyazız ama kan değerlerimiz gayet iyi. Dua edin olumsuz düşünmeyin. Çok geçmiş olsun. 
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun.acil sifalar miniklere.benim kizim 6.5aylik.o da yenidogan sariligi olmusdu.2gun kuvesde kaldi.duzeldi cok sukur.bana doktorum bol bol emzir ac kalmasin demisdi.sutum az idi ilk baslarda mama da verdim.siz de bol bol emzirin.en iyi ilac anne sutu.he bi de gunesli havalarda cikarin gunes de iyi geliyor sariliga.dikkat edin direk gunes temasi olmasin.yine iciniz rahat etmezse doktorla konusup tahlil etdirmeniz de dogru olur gibi geliyor bana.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 353 göst.
12 Nisan 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde SL (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 370 göst.
0 oy
7 cevap 589 göst.
14 Şubat 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aykızım10 (132 puan) tarafından soruldu
...