0 oy
214 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (13 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
8 buçuk aylık bebeğim çok geç uyuyor gece 1 gibi. Buna rağmen sabaha kadar 5-6 kere ağlayarak bağırarak uyanıyor.. Karnı doyuyor, sıcak tutuyorum petekler hep açık.. Neden olabilir? 8 buçuk aylık bebeğin gece uykusunun düzene girmesi gerekmez mi? -_- Birde bebeğim gün içinde 60 ml'den fazla su içiyor, bir yerde su zehirlenmesi yaşayabilir diye okumuştum, bir sorun olur mu acaba? 
Bebek Ayı 8 buçuk

3 Cevaplar

0 oy
(4,654 puan) tarafından
Diş çıkarma dönemi olabilir mi
(13 puan) tarafından
Diş için bütün ilaçlarımızı kullanıyoruz.. Rahatlatacak her şeyi uyguluyorum. Ama gece uyumuyo gündüz hep uyumak istiyo
-Reklam-
0 oy
(613 puan) tarafından
Ek gıda aldığı için 30-60 ml arası su içmesi gerekirmiş, öyle okumuştum bir yerde. 8. ayda uyku gerilemesi de olurmuş. Ayrılık kaygısının etkisiymiş, anneyi hep yanında ister, terkedilme korkusu yaşarmış. Muhtemelen dişler de etkiliyordur. Kucağa almadan sakinleeştirmeye çalışmak gerekirmiş.tabi çok ağlıyorsaa alıp sakinleştirip bırakmak gerek.Kızım da 4 günn sonra 8. ayını tamamlayacak inşallah, henüz hiç dişi yok. Şimdiden saat başı uyanmalarımız başladı. 40ml civarı su içiyor ama günden güne daha az veya çok içtiği de oluyor.
0 oy
(139 puan) tarafından
Ek gıda yiyor dimi canım ek gıda yiyorsa ve o sorun olacağını sanmıyorum su için uykusunu tam alamadığı için yorgun düşüyor bebek huzursuzluk ve geç uyuma ondan kaynaklı olabilir dış cikarmadiysa onunda sıkıntısını yaşıyor olabilir saatlerini siz düzene sokmaya çalışın :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 343 göst.
0 oy
1 cevap 125 göst.
3 Temmuz 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Keremaslaninannesi (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 225 göst.
...