0 oy
787 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde tarafından
Kızlar goguslerım cok yumusak 1 ay once sezeryan dogum yaptım ılk gunler cok sertti ama sımdı yumusacık anca 2 gun emzırmıycem kı o zaman sert olsun dolsun... Onun dısında cok yumusak neden acaba sutum mu az yada sutum yok mu?? 

5 Cevaplar

0 oy
(154 puan) tarafından
Sürekli emdir için yumuşak oluyor ki gündüzleri yumuşak oluyor gece fazla emmedigi için sertleşiyor 
tarafından
Gecede sert degıl benımkısı...
Dıyorum ya 2 gun emmedıgı zaman anca o zaman sertlesıyor
(154 puan) tarafından
2 saatte süt tekrar oluşuyor diye biliyorum yumuşak olsa bile süt gelir m.etme
(311 puan) tarafından
2.5 3 litre su ic gun icersinde bide emzirdikten sonra bir bardak su iç  ...gece yatmadan once ben iki bardak su yada ayran iciyorum  doluyor  süt yapici bir sey yer yada icersen yatmadan once doluyor canim yumusak olsada süt var merak etme canim
-Reklam-
0 oy
Profil image (11 puan) tarafından
Süt geldikçe Göğüsler terbiye olur derler. Gerçekten de öyle. İlk zamanlar ki gerginlik gittikçe azalıyor göğüslerde, ama merak etme sütünün azalmasıyla bir alakası yoktur diye düşünüyorum. Sütün azaldıysa zaten bebişinin kilo alımı olmaz ona göre mamaya yönlendirir doktorunuz yada ebeniz. İyi düşünün iyi olsun. Asla sütüm yok, sütüm az demeyin. Bol bol bol su için. 
0 oy
(858 puan) tarafından
Normal kuzum bizimkilerde  öyle tebiye oluyor  
0 oy
(35 puan) tarafından
Yumuşak güğüs fabrika gibidir dolu göğüs varil gibi öyle düşün benim ki de öyledi bende sütüm yok dedim sonra hemşire bir arkadaş bunu dedi bana ve sürekli emzirdim şuan bebeğim 90 günlük hala yumuşak ama yetiyor ve bebeğim çok güzel kilo alıyor sakın emzirmeye iki saatten fazla ara koyma yoksa emmeyi bırakıyor tabi bebeğin uykudu dışında söylediklerimi dikkate al ben hata yaptım ilk çocuklarımda çocuk kar beni bırakıp mama içtiler sen yapma
0 oy
(786 puan) tarafından
bebek emdikçe göğüsler yumuşar. 2 gün emzirmezsem demişsin o zaman sütün azalır göğüslerin sızlarr. sana şöyle söyleyim sütüm çoğalsın diye bebeğim uyudukça son damlasına kadar sağmaya çalışıyorum iki göğsümüde, birini bitirp diğerini 10 dakıkada sağarken bile ilk sağdığım göğsüme hemen süt inmiş oluyor bebeğim uyanana kadar tam olarak doluyor allahın bize bahşettiği bişey bu sen çabalayacaksın ki sütün olacak pes etme dene bol sıvı tüket stresten uzak ol bebeğin uyudukça sende uyu uykuda inanılmaz doluyor göğüsler baktın yine olmuyor son çaren mama olsun.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 161 göst.
0 oy
2 cevap 219 göst.
17 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ayşe38cihan (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 420 göst.
...