0 oy
321 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (2 puan) tarafından
Bebeğim henüz 6 aylık yeni oldu bir türlü ayakta sallamaya alıştıramadım 3 aylıkken güzel oturmuştu düzenimiz salllayabiliyordum şuanda kafayı yastığa koymuyor ağlıyor kucakta uyuyor kaç kez denedim salllamayı uyutmayı ama asla durmuyor benim gibi olan varmı acaba napsam fikir önerisi olan? 

6 Cevaplar

0 oy
(2,175 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Şarkı söyle ya da masal anlat alışınca uyuyorlar. Tabi her seferinde söylemek gerek alışınca. Biz masal anlatmaya başlayınca gelip kucağımıza yatıyor oğlum öyle alıştı. 
-Reklam-
0 oy
(608 puan) tarafından
Ayakta sallamaya hic alıştırma bence 
0 oy
tarafından

Ben ninni söylüyorum bazen direniyor ama ninniyi ritimli söylemeye devam edince pes edip dalıyor uykuya.. :D

0 oy
(111 puan) tarafından
Benim oglum da hiç sallayarak uyumadı zaten sallanarak uyutma iyi degil derlerde b3nde hep kucakta sallayarak uyuttum tabi brn ayakta sallandi m o kucakta kulakla oynayarak uyudu hiç uyku arkadaşi istemiyor 20 aylık şükür hala kulakla uyuyo.. Bende aliştim galiba hosuma ds gitmiyor dehil yani ams şimdi kardeş yolda dogunca nr yapcam hiç bilmiyorum yaşayarak görcemama cok ta tatli uyuyorlar yaaaa
0 oy
(58 puan) tarafından
Benim kide aynı ne güzel sallayarak uyutuyodum ama artık yok çok nadir ayakta sallayarak uyutuyorum babası ilahi söylüyor anca öyle hep kucakta uyuyor ne yapcam bilmiyom 6.ayını bitirecek benim ki de ins.
0 oy
(201 puan) tarafından
Aynı sorunu yaşıyorum canım 4.5aylik oğlum ayakta sallardim ama yarım saate belki daha fazla sürede uyurdu bir kaç gündür istemiyor kucagima alınca çok sakinlestigini farkettim yatağın ucuna oturdum hafif zıplatarak ama çok hafif olacak şekilde uyuttum inan 5 dk yi geçmedi uyuması 2 gündür her uykusu geldiginde bu şekilde 3 4 dk da uyutuyorum inşallah böyle gider en azından ağlamıyor yavrum uykuya direnmeden hemen uyuyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 72 göst.
0 oy
2 cevap 236 göst.
30 Nisan 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Melike_Aras (1,229 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 178 göst.
25 Şubat 2021 24-36 ay arası bebekler kategorisinde MElifh (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 249 göst.
...