+98 oy
92,326 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (323 puan) tarafından
tarafından yeniden etikenlendirildi

Kızlar muhakkak deneyin . Inşallah size de yarar . 

Eşim hamile kaldığım ilk günden beri gözü gibi bakar bana allah razı olsun . Her gün saatlerce makale okur . Bi içecek hazırladı göğüsler patlayacak sütten. 

Malzemeler:

5 lt su

2  kase kuru üzüm 

2  kase kuru kayısı (sarı)

1 Adet kırmızı elma

1 adet sarı elma 

2 adet keçi boynuzu

1 yemek kaşığı rezene

1 yemek kaşığı anason 

1 tatli kaşığı sumak 

1 adet limon

2 Su bardağı şeker.  Tadına göre isteğe bağlı ilave edebilirsiniz.

Hazırlanışı:

Hepsini tencereye atın doğrayın kabuk ve çekirdekle birlikte . Kaynayınca altını kısıp 30 dk daha kaynasin. Son 5 dk da sumak rezene ve anasonu ekleyin karıştırıp 5 dk sonra kapatın.  Yarim saat kapağı kapalı şekild e demlensin.  Süzün iyice daha sonra soğuktan sonra sabah öğle akşam için.  Inşallah gaz da kalmaz ve çok iyi sütünüz olur . Özellik le sütü olmayanlara yarar inşallah. 

Memeler patlarsa mesul değiliz  :)

Insallah Dua edersiniz artik bu karıya :)

Not : bu işe yaramış bir öneridir.  Zor durumda olanların bir kez denemekten zarar çıkmaz mantığıylada olsa denemeleri tavsiye edilir . <3

Lutfen:Yorum yapın kızlar yazı yukarıda kalsın başka annelerde görsün

761 Cevaplar

+1 oy
(19 puan) tarafından
Merhaba sırf bu posta yorum yapabilmek için üyelik açtım taze anneyim bebeğim 26 günlük sizin tarifiniz sayesinde sütümü bayağı arttırdım ilk zamanlar ikisinden de 30 cc ancak gelirken simdi bir tanesinden 50 cc geliyor ancak şöyle bir sorum var komposto diyim onu yapınca süzüyoruz ya çok fazla malzeme kalıyor onları ikincisine kullanıyor muyuz yoksa atacak mıyız çok acıdım israf diye atamadım ben bir yardımcı olabilir misiniz :)
(323 puan) tarafından
Cnm benim çok mutlu oldum .  Ben kompostun içindekilerden yiyebildigimi yiyorum . Sende çok abartmadan ye birazda kaldır sonra ye ishal olabilirsiniz dikkat edin .
-Reklam-
+1 oy
(11 puan) tarafından
Allah razı olsun bende yapıcam
+1 oy
(65 puan) tarafından
Bende denedim mastit oldum hatta sıkıntı çektim. Allah bu tarifi verenden ebeden razı olsun. Tüm çayları bıraktım. Sadece belli zaman sonra alışıyor bünye galiba 2.aya giriyorum her hafta 3 defa içeceği yapıyorum her emzirme sonrası içiyorum bu aralar etkisi azaldı inşallah düzelir. Humana çay ile devam edeceğim.

Sütü olamayan az olan denesin 
(323 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm . Inşallah artar .
+1 oy
(46 puan) tarafından
1 sene olmuş, bu faydalı bilgiyi bizimle paylaştığıniz için Allah razı olsun sizden 
+1 oy
(471 puan) tarafından
.......................
+1 oy
(10 puan) tarafından
Bu tarifi bulandan yazandan yayandan emeği geçen herkesten Rabbım razı olsun, elinin Bereketi hiç bitmesin. Doğum yapalı 6 ay olmasına rağmen göğüslerim daha ilk içtiğim gece taş gibi oldu, deneyen herkes yorum yazsin, gonderi üstte kalsin ki yeni anne olan kardeşlerimize de faydası olsun, sevgiler hürmetler.
(323 puan) tarafından
Çok mutlu oldum cnm ❤ dua et inşallah cnm benim .
+1 oy
(5 puan) tarafından
Pazartesi doğum yaptım sezeryan sütüm ilk gün biraz geldi 2. Günü hiç gelmedi bebeklerim küvezde benden süt bekleniyordu sinirlerim bozuldu aylar önce tarifi eklemiştim alel acele eşimle çıkıp eksik malzemeleri aldım eve geldim annem yaptı hemen o akşam, gece, öarşamba6 sabahı, çarşamba akşamı içtim. Gece bi başladı süt gelmeye çok şükür sadece bi gece mama aldı bebeklerim o günden beri sütüm çıkıyor. Allah razı olsun, gönlünüzden ne kopuyorsa versin inşallah. 
(323 puan) tarafından
Cnm çok mutlu oldum ❤ bolca dua et inşallah
+1 oy
(114 puan) tarafından

Emziremiyorum sutümü sagıp veriyodum normalde sabahları 2 saate anca 120 ml çıkar akşama kadar 100 ml ya çıkar ya çıkmazdı akşam yemeğinden sonra içtim gece 2 buçukta göğüs ağrısına uyandım 1 saatte 100 ml çıktı resmen <3 ve kuru kayısı yoktu yaş kayisıyla yaptım sarı elma da yoktu eksik malzemeye rağmen tek içimde faydasını gördüm resmen bebeğim 2 aylık en azından 3-4 ay daha süt verebilsem çok mutlu olurum inşAllah faydası böyle devam eder Allah razı olsun sizdennn<3

(323 puan) tarafından
:) çok mutlu oldum .
+1 oy
(176 puan) tarafından
Bu tarife benzer tarifi hastaneden taburcu olurken ebe anlatmıştı 
+1 oy
(7 puan) tarafından
Ben bu tarifi denedim ve yaptım ardından bagırsak enfeksiyonu gecırdım Bı hafta boyunca sabah akşam serum yaptım ayrıca ıctıgın zamanlarda da Bı etkisini gormedım ben
+1 oy
(697 puan) tarafından
1 hafta denedim ama sonuç alamadım cokta inanarak yapmıştım 
+1 oy
(11 puan) tarafından
Ben yaptım hic faydasi olmadi inadina sut gtti sanki
+1 oy
(235 puan) tarafından
Allah razı olsun. Birkaç gün bol su içmeyi ihmal ettiğim için sütüm epey azalmıştı. Bu tarif sayesinde birkaç günde toparladım. İlk günden işe yaradığı belliydi. Çook tşk ederim :)
+1 oy
(226 puan) tarafından

Bebeegim 6 aylık oldu. 1 haftalıkken gördüm bu tarifi. O günden beri hep yaparım. Cooooooooookkkk faydasını gördüm ve hâlen görüyorum. Bu tarifi bulandan ve burada bizimle paylaşandan Rabbim binlerce kez razı olsun<3 gün içerisinde su niyetine bile tüketiyorum :)

+1 oy
(212 puan) tarafından
post yukarı çıksın belki birinin işine yarar
+1 oy
(33 puan) tarafından
Bu post açılalı 2 yıl olmuş ama ben şimdi uyguladım ve faydasını gördüm. Çok teşekkürler paylaştığınız için. Tavsiye ediyorum sütü az olup artırmak isteyen herkese 
+1 oy
Profil image (1,497 puan) tarafından
Post üste çıksın... Belki birilerine faydamız olur....
+1 oy
Profil image (249 puan) tarafından

 yorum yapayım da ihtiyacı olan görsün <3

+1 oy
(144 puan) tarafından
Boyle bir tarife denk geldim uste ciksin diye yorum yapaym deneyenler fayda gorurseniz yazin 
+1 oy
(676 puan) tarafından

Bu tarif gerçekten mükemmel çok faydasını gördüm. Coook teşekkür ederim <3

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 2,261 göst.
0 oy
4 cevap 715 göst.
0 oy
1 cevap 182 göst.
0 oy
17 cevap 881 göst.
...