0 oy
375 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (117 puan) tarafından
Bebeğinizde parazit ya da amip çıktı mı belirtileri nelerdi.Bagirsakta daha çok gaz oluyor mu ve daha çok ağlıyor mu..

1 cevap

0 oy
(613 puan) tarafından
Bazen sancı, ağlama, huysuzluk, sürekli ishal gibi belirtiler vardı kızımda. Ateşi çok fazla değildi ama. Tahlil yapılmadıysa karın ağrısı ve ağlamanın başka nedenleri de olabilir tabi.
(117 puan) tarafından
Salı günü randevu bulabildim.bir haftadır çok fazla ağlamalar ve sancı başladı canım.bir de kakası mukuslu ve bir kez kan gördüm.
(613 puan) tarafından
2. Ay aşısı yapıldı mı?
(117 puan) tarafından
Yapıldı.3 aylık olduk şuan,rota aşısı da oldu hatta
(613 puan) tarafından
Karnına ılık havlu koyun, bol bol kucağınıza alıp sarılın. Kucağınızdayken ayaklarını karnına doğru çekili tutun. Gazını bol bol çıkarmasını sağlayın. Her alt değişmeden önce ve sonra mutlaka sabunla ellerinizi yıkayın. Mümkünse miniğin poposunu da yıkayıp kurulamaya çalışın. Salıyı beklemeden mümkünse acil girişiyle gitmenizi tavsiye ederim. Tahlil için bebeği götürmenize gerek yok. Giriş alıp doktorla görüşüp aparatları alın, aynı gün olmak zorunda değil, bebeğiniz kakasını yapınca 30 dk içinde laboratuvara ulaştırmanız gerekiyor. Hastane evinize çok uzak değildir umarım.
(613 puan) tarafından
O 2. ay aşılardan sonra zaten ne oluyorsa oluyor... Bu kadarının da tesadüf olduğunu sanmıyorum artık. Bu platformda ne kadar amip teşhisi varsa, hatta internet araştırmalarında da, kızım da dahil çoğu bu dönemlerin teşhisi... Salıyı beklemeden mutlaka acilden giriş yapın, kakada kan gördüğünüz için söylüyorum bunu. Durumu netleştirip yönlendirme sağlanır. Alrrji veya hassasiyet kaynaklı da olabilir tabi. En net cevap tahlille ortaaya çıkacak.
(613 puan) tarafından
Kandan emin değilim ama rotanın da yan etkileri uzun sürebiliyor. Şiddetlimkarın ağrısı vs yapabiliyor. Gaz çıkarıp çıkarmadığını takip edin mutlaka. Gaz çıkardığı sürece içiniz rahat olsun. Sadece kandan dolayı yine salıyı beklememenizi öneririm. Bebeğiniz acı çekmesin, belki basit bişeydir ve düzelecektir. Kızım bu konuda çok çektiği için hassasım biraz, kusura bakmayın. Telaşlandırmak değil amacım.
(2,272 puan) tarafından
Bende aşılar dan nefret ediyorum bebeklerin vücutlarına bir sürü şey yüklüyorlar sonra dengeleri bozuluyor yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 498 göst.
27 Nisan 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yusuf Ege (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 341 göst.
23 Aralık 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Demetantalya (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 317 göst.
17 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Zümrete (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
5 Ağustos 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Melisin Annesi (541 puan) tarafından soruldu
...