0 oy
291 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (61 puan) tarafından

3 Cevaplar

0 oy
(9 puan) tarafından
Bu aylarda meme reddi diye bı olay

var o yüzden emmiyor olabilir
(61 puan) tarafından
Mama da icmiyor biberon kabul etmiyor
(9 puan) tarafından
Kac aylık tam olarak
(61 puan) tarafından
Yeni 5 aylik olduk canim
(9 puan) tarafından
Bir doktorla gorusmelisin bence çünkü 5 aylikken başlar meme reddi sessiz karanlık bir ortamda emzirmeyi denemelisin baktın hiç bı şekilde olmuyor şırınga yardımıyla süt verebilirsin
-Reklam-
0 oy
(344 puan) tarafından
Sakın pes etme. Meme reddinde zirve 5. Ay. Biz 3 aylıkken başladık redde. 10 gün red edip 1 hafta düzeliyordu. Ama 5. Ayı doldurunca meme reddimiz 1 ay sürdü. Az kalsın emmeyi bırakıyordu. Burda senin azmin çok önemli. Biberon emzik sakın verme. Önce emzirmeye çalış bırakınca geri kalan sütü sağ şiringayla ver. Loş sessiz ortamda emzirmeye çalış. İlgileri çok çabuk dağılıyo en ufak bi seste memeyi bırakıyorlar. Gezerek pışpışlayarak ninni söyleyerek emzir. Kucağında dike yakın tutmaya çalış yatmayı da sevmiyorlar. Her yolu dene sağdan soldan yatarak, babası tutsun sen rmzir eye çalış. Yere yatır sen üzerinde dur. Bi şekilde seveceği pozisyonu bulman lazım. Eskisi givi mütiş emecek mi dersen hayır emmeyecek. Artık ilgisi çabuk dağıldığı ve çenesi kuvvetlendiği için memede 5dk falan duracak ama buna da şükür. Emsin de gerekirse emzirme sıklığını arttırırsın.
(61 puan) tarafından
Canim ne biberon ne emzik almiyor midesini bulandryor zaten
(201 puan) tarafından
Benim oğlumda on gün sonra 5  aylık olacak meme reddi yaşıyoruz yatarak şarkı söyleyerek,gezerek emzirmeye çalışıyorum bakıyorum elleriyle baya itiyor sinirleniyor hemen bırakıyorum sakinlestiriyorum tekrar deniyorum az ve sık emiyor yani on dk emiyor yarım saat bir saatte bir normal mi sizce?
(344 puan) tarafından
Normal. Büyüdü artık tek seferde 10 dk emmesi onu doyurur. Ama siz sık sık teklif edin. Ne kadar emerse kardır. Kusmadığı sürece sorun olmaz
(201 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,220 puan) tarafından
Yaklaşık 1.5 aydır bizdede var tam 5 aylık şuan . Sadece uyurken emiyor.Saatlerce nasıl aç kalıyor aklım almiyo .Bı ara emdi 3-4 gün sonra tekrar bıraktı.
(61 puan) tarafından
Canim pkei mama yada ek gida veryormusun
(1,220 puan) tarafından
Hayır ama başlamayı düşünüyorum ek gıdaya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 158 göst.
11 Nisan 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde dry-33 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
0 oy
3 cevap 216 göst.
0 oy
0 cevap 137 göst.
...