0 oy
158 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (69 puan) tarafından
Merhaba. Bebeğimde yaklaşık 1 aydır kesik kesik öksürme var. Hemsıremiz konusmaya calistgi icin gıcık oluyordur boğazı dedi. Tükürüğünü yutuyor evet ama bazen konusmadan da oksurdugu oluyor. Ayakta ya da gece uykusunda yok.gün icinde bazen yapiyor. Biseylere enerji harcarken daha cok yapiyor. Ayaklarini agzina goturmeye calisirken mesela. Basina gelen var mi?
Bebek Ayı 6buçuk

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (394 puan) tarafından
Geniz akintisi olabilir mi ? 
(69 puan) tarafından
Yani virusten dolayi doktora da gidemedik. Saglik ocagina zorunlu aşıları için sadece. Başka belirtisi olur mu? Benim aklıma reflü geldi sadece.
Profil image (394 puan) tarafından
Kıh kıh diye mi yapıyor cnm
-Reklam-
0 oy
(11 puan) tarafından
Canimmm eger anlattigin benim anladigim gibiyse aynisi benim bebegimde de.olmustu..ayakta yada uyurken hic yapmiyordu ama ne zaman sıkilsa bunalsa yada uzerini giydirsem sanki bogazinda gicik varmista öksuuyormus gibi yapiyordu hatta oksurmekte denmezdi bogazinda birsey varmis hissi uyandiriyordu..evde videosunu cekmistik oksururken doktor ilk olarak bakip guldu yalandan yapiyor diye muayene ederken de ayni sekilde bebegim oksurmeye basladi... rontgen istedi boynu akciger ve karninin.. Hic birsey cikmadi hatta ayrintili ultrasona girdik birsey cikmadi... farkli birsey yiyip ictin mi yada bebegine verdin mi dedi.. yogurt vermistim tadimlik dedim cunku 4.ayimiz dolmustu saglik  ocagindakiler artik verebilirsin demislerdi dedim doktorum  cok erken baslamis oldugumu ek gidaya gectigimizde bile ilk vermem gerekenin yogurt olmadigini  soyledi sebze ve meyve pürelerinden baslamami soyledi ayrica birde ben bebegime cok su vermeye de baslamistim suyu da yasakladi ama ben yine gunde 2 cay kaşigi veriyorum cok olmayacak sekilde
(69 puan) tarafından
Bize de biraz sıkıldığinda zorlandiginda ya da gercekten tükürüğünü yuttugunda öksürüyor gibi geliyor. Cigerden gelen normal bir öksurük değil çünkü.Bebeğim 6bucuk aylik, Ek gidaya yeni basladim ama bu durum öncesinde de vardi. Umarim sizinki gibi, bir şeyi yoktur. Tesekkürler.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 186 göst.
6 Temmuz 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde E.S.E. (502 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 217 göst.
11 Haziran 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde bircecan (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 772 göst.
17 Aralık 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Asel081120 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 244 göst.
29 Nisan 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde SemihReisinAnnesi (134 puan) tarafından soruldu
...