0 oy
388 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (202 puan) tarafından
7 aylık bebegım ama hergun ne pısırsem diyorum sızce ek gıda kitapları gereklımı alanlar memnunmu bosuna gereksız seyler almıyım

3 Cevaplar

0 oy
(613 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Gurme bebek tariflerini indirdim. Ayrıca Alerji Dostu Tarifler ve Bu Çocuk Aç diye bir kitap aldım. Alerji kitabında bu konuda çok güzel bilgilendirmeler ve bol tarifler var. Tek dezavantajı tarifler aylara göre ayrılmamış. Diğer kitap ise ek gıda süreciyle ilgili birçok bilgi vermiş (neredeyse kitabın yarıya yakını bu süreci anlstıyor).tarifler aylara göre ayrılmış. Özellikle çorba tarifleri filan çok güzel. Kavannoz mama, kahvaltılar, meyve sebze püreleri, et yemekleri, kekler vs birçok tarif var. Hem uygulamadan hem de kitaplardan yararlanıyorum.
(1,455 puan) tarafından
Anladim benim kiziminda sut urunlerine alerjisi var malesef. Alerji dostu tarifler adli kitap bu konuda yardimci oluyor mu? Eger memnunsaniz onu aliyim ben daha cok isime yarar.
(613 puan) tarafından
Yeni ek gıdaya geçiş için pek uygun değil, aylara değil kategorilere göre ayrılmış. Ana yemekler, hamurişleri, salatalar, pastalar, çorbalar... diye devam ediyor. Bilgilendirmeler güzel ama. Alerji durumu 1-2 yaşa doğru geçmezse alınabilir. Henüz 7 aylık, Bu Çocuk Aç kitabı ve gurme bebek tarifleri uygulaması daha çok işinize yarar. İçlerinden sütle ilgili ne varsa çıkarıyorum ben öyle yapıyorum. Alerjen riski taşıyan besinleri de ya kullanmıyorum ya da 3 gün kuralıyla gözlemleyerek veriyorum. Katı gıdaya geçip parçalı şeyleri yemeye ve çiğnemeye başladığında diğer kitap daha iyi olacak. Krep tarifleri, atıştırmalıklar, çeşitli sebzeli veya etli köfteler filan var. Ek gıda değil öğün tarifleri içeriyor daha çok.
(1,455 puan) tarafından
Anladım. Cok teşekkür ediyorum gercekten cok aciklayici sekilde yazmışsınız bosu bosuna almiyim ozaman. Suan 6 ayini yeni geciyor tadim yapiyoruz henüz.
(613 puan) tarafından
Rica ederim. Neredeyse 1 aya yakın herşeyi tek tek vermeniz en uygunu oluyor zaten. Sonrasında öğün de artınca tariflere daha çok ihtiyaç oluyor. İlk etapta uygulama, sonrasında da Bu Çocuk Aç kitabı çok işimi gördü. Katıya geçince de alerji dostu tariflerdeki pankek ve atıştırmalıklardan faydalanmayı düşünüyorum bbakalım. İnşallah iştahlı olur ve yemek seçmez bebişiniz.
(1,455 puan) tarafından
Amin insallah sizinde bebis istahli olur.
-Reklam-
0 oy
(7,202 puan) tarafından
Gurme bebek menüleri diye program var onu indirin kitaba boşa para vermeyin 
(1,113 puan) tarafından
Evet bence de bu programı indirin kitaptan daha çok tarif var çok güzel
(202 puan) tarafından
Bakıyım bende bir tesekkur ederım
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Bende kitap almadim uygulama indirdim
(202 puan) tarafından
Bende ole yapıyım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 193 göst.
27 Şubat 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde İlkgözağrımoğlum (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 228 göst.
10 Mart 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yaseminn1 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.
29 Aralık 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Yıgıtegemmm (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 680 göst.
...