0 oy
911 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (376 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çok mu kötü anneyim bilmiyorum sürekli emmek istiyo memeyi veriyorum 5 dakika emiyo sonra emzik gibi kullanmaya basliyo memede uyuyo yerine koyuyorum gözler fal taşı gibi hep aynı döngü karnı mi aç ne derdi var çözemiyorum gözlerim uykusuzluktan kan canagi sabrım tükeniyor bazen bağırıyorum çocuğa sonra da kendime kiziyorum niye böyle oluyo niye aç mı bu çocuk annem de hep ac diyip duruyor aç olan bezini cisle doldurur mu ne bileyim kilo alır mı bıktım artık bıktım 
Bebek Ayı 33 günlük

23 Cevaplar

0 oy
(127 puan) tarafından
Normal. İlk aylarda olur. Bebeğim 11 aylık gece emerek göğsümde uyur uykuya dalınca koyarım yerine
-Reklam-
0 oy
(409 puan) tarafından
Ac olsa basbas aglar canm.Ac deil o senin kokunu istio cok küçük daha...Benim oglumda oyleydi.Gunden gune huyu suyu degisio emin ol 10 gun sonra farkli bi bebek olucak.
(376 puan) tarafından
Pes ettim mama verdim nasıl iştahla içti görsen :(
(94 puan) tarafından
Uyudumu peki? Bir de mamayı neyle verdin cnm?
(376 puan) tarafından
Kaşıkla verdim ama daha ikinci kaşığı vermeden agliyodu saniye tahammül edemiyodu uyumadı hala emdi üstüne bir de
(94 puan) tarafından
Peki gece de mi uyumuyor hiç?
(376 puan) tarafından
Normalde güzel uyurdu bugün gündüz uyudu gece uyumuyo cildiricam
0 oy
(94 puan) tarafından
Bunları ben yazdım sandım.çünkü aynı beni yazmışsın cnm. Bak sabah 6 da başlıyoruz mücadeleye, sürekli meme de kalma isteği. Tam uyudu diyorum koyuyorum yerine ve hemen ağlıyor. Kundak yapıyorum fayda yok. Sabah 6 dan akşam 7 ye kadar mücadele ve uyumuyor. Ee doğmuyorsa bu çocuk nasıl günde 3 kere kaka 5 kere çiş yapacak demi! Sabır sabır sabır diyorum bende.  Tuvalete gitmek, yemek yemek resmen lüx oldu. Kendimi o kadar bakımsız ve çirkin görüyorum ki resmen hamileliğimde ki bakım ve güzelliğimden eser kalmadı. 10 yıl yaşlanmış gibi tipim. Beslenemiyorum çünkü yemek yapamıyorum zaman yok. 18 gündür sürekli sabah akşam kahvaltı ediyoruz. Yani anlayacağın zombi gibi oldum.
(376 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım yoruldum hemde cokkk

İlgili bir soru bulunamadı

...