0 oy
620 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (50 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selamun aleykum kizlar bebehim 3 aylik olmasina 1 hafta var kim gorse cok zayif niye buyumuyo diyo sutum var galiba bilmiyorum gercekten bende buyumediginin farkindayim bebelac mama aldim icmedi aptamil aldim verdim icmedi napicam bennn meme veriyorum emiyo ama mama icmiyo takviye yapmak istiyorum :(

10 Cevaplar

0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Canim bence oncelikle sutunu yaglandirmaya calis. Bolca kuruyemis -ozellikle de ceviz-, hurma, yumurta, et,tavuk, tahin helvasi, kasar peyniri falan tuket.

Beslenmen zaten iyi ama yine de kilo almiyorsa EDS yontemiyle mama vermeye calis. Sutun zaten varmis. Az bi mama yapip o sekilde verebilirsin. Youtube'dan arastir emzirirken eds yontemi diye.

Bu da olmazsa sorun mamada mi biberonda mi onu bulmaya calis. Sutunu biberonda verdigin zaman icecek mi ona bak. Icerse sorun mamadadir. Mamanin sicak/soguk olma durumunu kontrol et. Sorun biberondaysa basligini degistir. Hic bir sey ise yaramazsa uykuda ver mamayi.
Profil image (50 puan) tarafından
Canm sutumu biberonda iciyoo
Profil image (2,520 puan) tarafından
O zaman eds dene ya da sıcaklığıyla oyna mamanin. Mesela benim kizim biraz sicak seviyorken arkadasimin kizi biraz soguk seviyormus.
-Reklam-
0 oy
(493 puan) tarafından
Biberon istemiyoır olabilir kaşık veya şırıngayla  deneyin. Bende aptamil kullanıyorum, çok iyi geldi bebeğime.
0 oy
Profil image (456 puan) tarafından
Mamayı değiştir o zaman içiyorlar 
0 oy
(117 puan) tarafından
bebeğin kaç kilo ? bence persentiline bak bakalım sitelerde var size öyle gelmiş olabilir , açsa mamayı alır ama bazen mamayı da alışana kadar almıyorlar
0 oy
(20 puan) tarafından
Ben hipp kullanıyorum kızım 2 hafta sonra 3 aylık ve iyi mama ayrıca gogus ucuna yakın biberon tercih edersen daha sonra  meme reddi de yapmaz ve kolay kavrar phılıps Avent onerırım kullanıyoruz memnunuz anne gogus ucu gibi belkı bebegın mamayı bu sekılde alır Rabbım yardımcın olsun ☺️
0 oy
(439 puan) tarafından
Canım 3 aylıkken diş çıkarttı bizimki huzursudu bu zamanlarda. İştahı ondan yoktur.  Aptamilin içine bi iki damla vanilya şurubu ekle öyle dene bence birde. 
0 oy
(94 puan) tarafından
mamasını biberon yerine kaşıkla verdiğinizde alıyor mu? çok iyi mamalar veriyormuşsunuz bir de öyle deneyin isterseniz
0 oy
(106 puan) tarafından
çok zayıd demek çok göreceli birşey canım. kaç kg doğdu, şu anda kaç kg. sütünüzün yetmediğine nasıl karar verdiniz. bence aç olsa mamayı alır.
0 oy
(1,079 puan) tarafından
Sağlık ocağında ki takibini yapan ebe ya da hemşire ne diyor kilosu hakkında 
0 oy
(166 puan) tarafından
biberon istemiyor olabilir alıştırma bardağı ile deneyin aptamili olmadı içine bir iki damla vanilya şurubu ekleyin içine iyi gelir.

İlgili bir soru bulunamadı

...