0 oy
616 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (203 puan) tarafından

Oğlum 3,5 aylık oldu ve gazı yeniden patlak verdi biberonu değiştirmek istiyorum Dr browns önerdiler kullanan varsa lütfen yardımcı olur musunuz nasıl biberon kullanışlı mı memnun kaldınız mı birde dar ağızlı mı yoksa geniş ağız mı almak daha iyi olur kullanış olarak :angel:

1 cevap

0 oy
(613 puan) tarafından
İkisini de kullanıyorum, lansinoh da kullanıyorum hatta. Dar ağızlının kullanımı zor, yıkaması, mamayı kaşıkla dökmesi filan dikkat istiyor. Fiyat ve temin açısından geniş ağızlıdan iyi.Geniş ağızlıda cam kullanıyorum. Temizlik ve mama hazırlama daha rahat. İkisinde de iç aparatların temizliği zaman alıyor ama asıl rahatsız olduğum sterilizatör kullandığım ve arada kaynamış suda beklettiğim için aparatlar esnedi ve cam biberonlar zamanla akıtmaya başladı. Bulunması çok zor, fiyatı yüksek. Plastikte akıtma sorunu olmadı hiç ama dediğim gibi kullanımı zor oluyor onun da. Lansinoh da almıştım ben, sağma makinesinden dolayı. Bence lansinoh kat be kat daha iyi. Temizliği, kullanımı, emzik yapısı filan çok iyi. dr brownstansa artıları daha fazla. Gazda az biraz dr browns daha iyi ama her açıdan kıyaslayınca lansinohla devam ediyorum ben. Hem camı hem plastiği var. Plastikler dr browns gibi zamanla kararma yaptı. Gaz konusunda da, antikolik özelliği zaten var, emziğin bir kısmında iç basıncı dengelemek için delik var. Biberonu bebeğe verirken o deliğin yukarda olmasına dikkat edince gaz konusunda daha etkili olduğunu farketmiştim. Emzik ve parça temini konusunda da lansinohu tek geçerim, kendi sitesi dahil heryerde var. Geniş ağızlıların 2 ve 3 numara emziklerini bulamadım hiçbir yerde. Bebedorun geniş ağız emziğinin ona da uyduğunu okumuştum bir yerde ama biberon akıtınca deneme gereği duymadım. Dar ağızlının emzik temini geniş ağızlıya göre daha rahat ama. Karışık yazdım kusura bakmayın. Ben de çok araştırmış ve kararsız kalmıştım zamanında bu neden le tecrübelerimi detaylı yazmak istedim. Sonuç olarak önerim lansinoh cam biberon.
(203 puan) tarafından
Çok güzel anlatmışsın canım çok sağol gerçekten senden başka kullanan da yokmuş sanırım yada cvp vermek istemediler bilmiyorum ama senin cevabın yeterli oldu benim için çok teşekkür ederim kuzum
(613 puan) tarafından
Rica ederim :) ben de aylarca araştırıp yorum okumuştum. Yardımcı olduğuma sevindim.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 176 göst.
0 oy
5 cevap 109 göst.
28 Aralık 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Seda44445 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 358 göst.
7 Nisan 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde almira bebek (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
29 Mart 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nebahatfurkan (195 puan) tarafından soruldu
...