0 oy
319 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (6 puan) tarafından
Merhaba Değerli Anneler :) 2 aylık bir oğlum var. Son zamanlarda sütümle ilgili endişelerim var. Doğum sonrası hastaneden çıkarken bize Lactaplus damlası önerildi.  Bunu kullanıp faydasını gören oldu mu acaba ? Gerçekten süt miktarında artış oluyor mu ? Anne sütüne çok önem veriyorum ve azalma veya kesilme olmasından çok korkuyorum. Bu konuda neler tavsiye edebilirsiniz ?
Bebek Ayı 2

1 cevap

0 oy
(55 puan) tarafından
Bana doğum yaptigimda  lactocol damla verdi doktorum  sezeryan olmama rağmen sütüm hemen gelmişti ama bu damla da çok işe yaradığını düşünüyorum  hergun düzenli elektrikli pompayla sağıyordu günde 2 kez 200 ml süt çıkıyordu her seferinde ve sürekli akıyordu sütüm şuan kullanmıyorum ama günde 1 kez sağmaya çalışıyorum damla  şurup  çayların yanında ekstra sağarsanız da sütünüz artar ben sağdigim sütleri doymadigi zaman veriyorum  mama hıc vermedim sarılık da gecirmedi
(6 puan) tarafından
Ben de sezeryan oldum ve hastanede elle sağmak zorunda kaldık. Ama eve gelince çok şükür sütüm güzel gelmişti. Ama bu aralar nedense sütüm konusunda huzursuzum. Sağımın bu kadar faydalı olacağını düşünmemiştim. Çok sağolun teşekkür ederim.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 127 göst.
0 oy
2 cevap 348 göst.
0 oy
7 cevap 267 göst.
0 oy
10 cevap 579 göst.
...