0 oy
359 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (613 puan) tarafından
Kızım 3 gün sonra 9 aylık olacak ve ek gıdada öğünleri oturtmakta zorlanıyorum. Tadını beğenmediği şeyleri yemiyor, ona hazırladığım çorbaların çoğunu beğenmiyor. Kendi yemeklerimizden de soğan, yağ filan kavrulduğu, tereyağı olduğu veya terbiye yapıldığı için veremiyorum. Süt ürünlerine hafif alerjisi var, yoğurt tadımını bu ay içerisinde doktorun yanında yapacağız. Bizim yemeklere daha çok hevesli. Çorbalarında ve yemeklerinde biber salçası kullansam, kimyon, nane, karabiber kullanmayı az az denesem doğru olur mu? Yararlandığım tariflerde bunlara yer verilmediği için kararsız kaldım. Veya öğünlerini tatlandırmak için neler yapabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Bebek Ayı 9

2 Cevaplar

0 oy
(622 puan) tarafından
Canim ozel bevek sakcalari var 8 aydan sonra kullabiliyor diye bikiyorum birde karabiber falan degilde daha cok nane kullanabilirsin maydanoz dere otu onlards lezzetlendirebikirsin. Mesela kabaga bilirsin dereotu cok yakışır  çorbasına maydanoz koyabilirsin 
(613 puan) tarafından
Bebek salçası olduğunu bilmiyordum internetten bi araştırayım. Maydanoz kullanıyorum, dereotu ne zamandır güzel bulamıyoruz kullanamıyorum bu nedenle. Marketlerde taze şeyler bulmak çok sorun oluyor burada :/ bazı çorbalara nane ekleyip deneyeyim bir de. Teşekkür ederim.
(622 puan) tarafından
Rica ederim canim birtane bebek doğal urun sayfasi vardi eger bulabilirsem yazarim bi goz at derim cok guzel ürünler var.
(613 puan) tarafından
Çok iyi olur :)
(622 puan) tarafından
Sayfayi bulamadim bi yere not almistim ama silmisim galiba bulamadim trenfyolda organik bebek urunleri var orda da var canim bakmani tavsiye ederim
(164 puan) tarafından
Cnm makarnavitma diye bi site var bebegmin butun herseyini ordan alıyorum tatlandirmak icin herseyi bulabilirsn orda kendi urunleri alerjik bebek urunleride var bi bak derim :)
(613 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Fırsat bulunca bir bakayım.
(613 puan) tarafından
Teşekkür ederim, fırsat bulunca bir inceleyeyim.
-Reklam-
0 oy
(5,307 puan) tarafından
normal salcada tuz ve domates oldugundan 1 yastan once kullanilmaz. Ancak kapya biberden bebek salcasi yapabilirsin ama hazir biber salcasi olmaz cunku onda da tuz var. Naneyi rahatlikla kullanabilirsin. Karabiberi doktor bize cok cok az kullanabilirsin demisti, bazi yemeklerine katiyorum. Sogan ve sarimsakla da lezzetlendirebilirsin.
(613 puan) tarafından
Teşekkür ederim, dikkate alacağım söylediklerinizi. Bugün biber aldırıp salça da  yapayım öyleyse.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 590 göst.
0 oy
1 cevap 226 göst.
23 Mayıs 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nur27 (665 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 212 göst.
...