0 oy
190 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (730 puan) tarafından
Canım anneler diş çıkarırken bebişlerinize ne yediriyorsunuz. Benimki yeni diş çıkarmaya başladı hiç bir şey yemiyor ağzını bile açmıyor bir tek emmek istiyor bi de su içiyor ne denediysem olmadı sevdiği şeyleri verdim yüzüne dahi bamkmadı. Zayıflamaya başladı 2 gündür ishal. Ne yapacağımı şaşırdım. 

5 Cevaplar

+1 oy
(342 puan) tarafından
Ben mama kullandım  için mama canım onu bike az icio  cani iştemio  
(730 puan) tarafından
Çok şükür beni emiyor ama kilo vermesi sorun
(342 puan) tarafından
Olsun canimm  alır yine  üzülme sen bende arada mama veriom  yine yoğurt vermeye  calsiom  meyve pursi  falan
-Reklam-
+1 oy
(217 puan) tarafından
Maalesef diş çıkarma döneminde hiçbir şeye kabul etmiyorlar, yani benimki de öyle. 3 gündür ateş, ishal, iştahsızlık, sadece emiyor su bile içmek istemiyor. Bir de oğlum dişleri hep arka arkaya çıkardı 1 yaşına girecek 8 diş var devamı da geliyor. Çok zorlamamak lazım yedirmeye çalıştıkça inatlaşıyor. zayıf olmaları can sıkıyor ama yeter ki sağlıklı olsunlar da diş çıktıktan sonra güzelce besleyince kilo alırlar diye düşünüyorum.
+1 oy
(4,654 puan) tarafından
Benim bebeğim de diş donemi kaşığı gördüğü zaman ağzını kitler açmazdı asla. O aralar sadece devam sütü veriyordum bende. Söyle düşünüyorum bizde dişimiz ağrırken zor yemek yiyoruz acıyor diye. O yüzden zorlamıyorum illa yesin diye 
+1 oy
(2,175 puan) tarafından
Benim oğlum da öyle diş döneminde sadece meme emiyor. Bebeğin kaç aylık 8-9 aylık olduysa eline yumuşak birşeyler ver hem yesin hem dişlerini kaşısın. Benimki diş kaşısın diye verdiğim soğanı, pırasayı katur kutur yemeye çalışıyordu. 
+1 oy
(1,020 puan) tarafından
benin kızımda mahvoldu tam diş çıkarken atak başladı bide şuan bile savaşıyoruz resmen öyle hircinlasiyor yemek zaten sıkıntı. muhallebi yapıyorum yulaf unundan pirinç unundan irmikten artık neyden olursa onu biraz yiyor sabahları bi ara muz seviyordu ırlıklı onu hiç yemiyor şuan. elma havuç ırlıklı olunca onu da seviyor ama genel olarak irmikli ve elmali şeyler favorisi. bol su içirmeye çalış ben bazen ac karnına veriyordum suyu yoksa hiç içmiyordu. ekmek seviyor benim kızım yani seviyormuş dün fark ettim poğaça krep bisey yaparım diye düşündüm öyle yap sende istersen ufalayıp önüne koyuyorum kendi yiyor azıcık azıcık da olsa 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 122 göst.
7 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Toprak34 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
27 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde İsmail123 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 292 göst.
3 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde rngneylül (195 puan) tarafından soruldu
...