0 oy
641 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (379 puan) tarafından
Doğum yapar yapmaz doktor soruyormuş mama mı vereceksiniz anne sütü alsın istiyor musunuz diye istemeyene orda ilaç verip sütünü kesiyormuş doğru mu? Çocuğunu sadece mama ile büyüyen lerim sayısı daha çokmuş doğru mu? 

7 Cevaplar

+2 oy
(94 puan) tarafından
Sebep aslında çok açık yabancı ülkelerde genelde mama vermelerinin sebebi başta annelerin alkol kullanmak istemeleri, su gibi alkol kullanıyorlar. Kahvaltıda bile bira içiyorlar.
(5,307 puan) tarafından
Yahu ne alaka yaaa. Ben de normalde hemen her aksam bir kaden sarap icen biriyim. Hamile kaldigimdan beri icmiyorum, 10 aydir da cocuk emziriyorum. Alkol alan biri cocugu icin fedakarlik yapamaz mi? Farkli farkli ulkelerden rahat 100 anne arkadasim vardir, keyfi mama verenini hic gormedim, hele alkol alacak diye sut vermeyenini hic hic hic hic gormedim.
(94 puan) tarafından
Tamam işte, hamile kaldıklarında bebek için onlarda içmiyor, ama doğuruncada artık rahat olmak istiyorlar, tek sebep bu deil tabi ama sebeplerden biri bu.
(5,307 puan) tarafından
Inan sahsi tanidiklarim icinde hic boyle bir anne gormedim!
-Reklam-
+1 oy
(1,219 puan) tarafından
2,5 aydır meme reddi yaşıyoruz ama bir gün olsun sütten kesmeyi dusunmedim.Hatta 6 aylık olmasına rağmen gece 2 saate bir alarm kuruyorum oğlum emsinde sütüm kesilmesin diye.Gunduz emmiyor gece emsin diye.2.5 aydır yarım yamalak uykuyla duruyorum oğlum sütümü içsin diye.
(379 puan) tarafından
Ben de sen gibi olacam bence oğlumuza değer bu hayatta oğlumuz için yapmayacaksak kim için yapacaz
(1,219 puan) tarafından
En iyisini yaparsın canım emin ol aglamadigim gün yok emmiyor diye sütüm biraz azalsın bunalıma girerim.Cennet annelerin ayaklarınin altına çektiğimiz bu zorluklar için serilmiş.
0 oy
(1,274 puan) tarafından
boyle bi haber okumustum ama neden sordunuz ki
(379 puan) tarafından
Aynı şeyi yapmayı düşünüyorum çünkü artık dayanamıyorum almıyor memeyi sürekli bir şey çıkıyor aptamil ile beslemeyi düşünüyorum sadece
(1,274 puan) tarafından
sutunuz varsa bence kesmeyin sagip verebilirsiniz ama sutu kesen ilaclar var doktorla gorusebilirsin ama meme reddi sutten kesmek icin bi sebep degilki
(197 puan) tarafından
Tam 5 ay uğraştık pes etmeden meme reddi ile. Artık kendi isteğiyle istediği zaman güzelce emiyor
0 oy
(5,307 puan) tarafından
Hayir degil. Cok cok fazla yabanci arkadasim var, sutu olan herkes emziriyor. Sadece emzirme suresi olarak insanlar hemfikir degil. Mesela bizde 2 sene tavsiye edilirken, Amerikada 2 sene genelde cok goruluyor
0 oy
(995 puan) tarafından
Bilgim yok ama ne kadar bencilce değil mi anne sütü bebeği tüm hastalıklardan korurken onu bebeklerine vermemeleri Rabbimin rizkini bebeklerinden esirgemeleri bisey diyemiyorum gerçekten 
0 oy
tarafından
Almanyadayim hic alakasi yok canim annne sütü veren daha cok burada birde böyle birsey her kadin dedi karar verir 
0 oy
tarafından
Almıyorsa sağ ver cnm. Sütün bolsa beslersin. 9aylık bıraktı 1 ay tek meme emdi.mama vermek çok zormuş. Emzirmek hem bebeğinle ten teması iletişim bam başka.Bende aptamil veriyorum. Ama sen sağ Benim sütünde azdı sağınca hiç çıkmıyordu. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 103 göst.
+1 oy
11 cevap 954 göst.
21 Haziran 2020 12-24 ay arası bebekler kategorisinde BeyzanınAnnesi (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 577 göst.
19 Ağustos 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nsybsr (102 puan) tarafından soruldu
...