0 oy
378 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (125 puan) tarafından

Sevgili anneler bu ikinci bebegim ama ben ilk kez bebek büyütüyormuş gibi hissediyorum bebek buyutmenin zorluklarini dibine kadar yasatti sagolsun ikinci yavrum.sikayet degil yanlis anlamayin omru uzun olsun verene kurban olurum evlat candir ama insan bi paylasmak bi yanliz degilimi hissetmek istiyor.dogdugundan beri var olan uyku problemimiz zaman zaman artip zaman zaman azalarak devam etti.sekizinci ayda disle beraber pik yapti yarin dokuz ay oluyoruz.sorun su ki benim devreler yandi sanirim cunku onun uyudugu zamanlarda da ben uyayamiyorum cok az uykuyla yasama ozelligi kazanmis olabilir miyim:) dort saat falan uykuyla fiziksel olarak rahatsiz hissetmiyorum ama ruhsal olarak mutsuz ve sinirliyim.zavalli esim gunah kecisi kivaminda cunku evlatlarima asla sinirimi yansitmam dogal olarak adam samar oglanina dondu. hakkaten ruhsal olarak cokertti bu surec bizi...gecenlerden gecirenlerden malumat talep ediyorum.

4 Cevaplar

0 oy
(5,307 puan) tarafından
Ayni beni anlatmissin canim. Zaten uykuyu cok sevmem, fazla uyumam ama artik zombiye bagladim. Oglumun gunduz uykulari hic cok olmadi zaten. Gece uyuyor ama cok fazla emmeye uyaniyor. Emip tekrar uyusa da benim uykularim bolunuyor ve tekrar uyuyamiyorum. Su an 10 aylik. Bir tane doktor dedi ki, bu durum cocugun huyuymus. Genelde kalkan bebek 2 yasina kadar boyle devam eder, 3e dogru azaltir, 3ten sonra kesermis. Az uyumak sorun degil ama soyle bir 4 saat filan kesintisiz uyusam..
(125 puan) tarafından
Vallahi bazen o kadar cok sık uyaniyorum ki dakikalik dalip ruya goruyorum sonra uyanip acaba dusunce miydi ruyamiydi diyorum boyle uykuda miyim degil miyim hic anlamiyorum gece yatakta oylece duruyor musum gibi geliyor uykuyu hic hissedemiyorum.4 saat kesintisiz uyku mu dedin Allahim ne muthis geliyor kulaga:) nasip etsin insallah tum uykusuz poncik analara amiiiin
(125 puan) tarafından
Muhtemelen huy olayi dogru cunku iki kizim var ikisini de ayni sistemle emzirdim buyugu yavrum benim bir yada seyrek olarak iki kez kalkardi bu kucuk hanim uyaninca meme ye kavusmadan asla uyumuyor su emzik teklif edemiyorsun.
(5,307 puan) tarafından
3 saate de raziyim :)
(1,279 puan) tarafından
Amin amin :) valla bizde öyle iki saat uyusam bile yeter :) daha ben dalmadan uyanıyor
(911 puan) tarafından
ayni ben.. 11 aylik olduk bende umidimi kestim artik
-Reklam-
0 oy
(2,899 puan) tarafından
9.5 aylık kızım o da aynı çok sık uyanıyor geceleri sabahta erkenden kalkıyor birde 4 yaşında oğlum var ben esimede patlayamiyorum adam zaten 11 de geliyor böyle geçiyor günlerimiz 
(125 puan) tarafından
Allah kolaylik versin hepimize valla analik zor zanaat
0 oy
(1,209 puan) tarafından

4 saat uyku mu? Benim için bir hayal. Yarım saat uyusam şükür :D

(125 puan) tarafından
Bende  hayallerimiz gerceklesmesi icin sua ediyorum
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Bende sizin gibiyim ya 10 aylık oğlum ve hep uyanıyor. Bende hep eşime patliyorum ya :(
(125 puan) tarafından
Bide üçüncü nezaman diyorlar alinlarini karislayasim geliyor
(1,279 puan) tarafından
Ya dimi bende daha doğumdan eve geldim ikinci ne zaman. Yardım eden yok hiç ama lafa gelince oooo
(125 puan) tarafından
Bozuyorum vallahi oyle soyleyenleri bisey degil buyul konusmama sebep oluyorlar.
(1,279 puan) tarafından
Aynen öyle ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 189 göst.
15 Aralık 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Gayenur (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 287 göst.
0 oy
3 cevap 387 göst.
...