0 oy
213 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (484 puan) tarafından
Mrb oğlum yeni bir yaşına girdi çok şükür. Yemek yeme problemi dışında çok şükür iyiyiz.

Ben oğlumu hala dışarı çıkarmıyorum virüsten dolayı korkuyoruz. Evde oyunlar oynuyoruz ama aynı şeylerden sıkıldı. Daha yürümüyor koltuklara tutunarak yürüyor. Fikir alışverişinde bulunalım diye sizlere sormak istedim.siz neler yapıyorsunuz acaba.
Bebek Ayı 12 aylik

1 cevap

+1 oy
(217 puan) tarafından
Benimki de yeni yaşına girdi. Şu dört gündür ellerini bırakıp yürümeye başladı ama hala tam yürüyemiyor. Dün ormanlık alana pikniğe çıkarttım onun dışında çarşıya pazara cikarmiyorum hala. Halka geçirme, bul tak vb oyunlar oynuyor. Mandalları örtünün farklı yerlerine takıp onları çıkartıp kovaya atmasını istiyorum yapıyor. Top oynuyoruz karşılıklı. Beslenme hemen hemen her cocukta sıkıntı. Diş cikarma sürecinde iştahsızlik artıyor yemiyor. Uykumuz doğduğundan beri problem. Gece sabaha kadar on kere kalkıyor emmeye. 
(484 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim.Bizde dışarı cikarma dışında diğerlerini yapıyoruz ama sıkılıyor.  Şu aralar çok huysuz ve yemek yemiyor. Akşam bir kaşık bile yemedi mama yaptım onunda 160cc ni içti şimdi yeni uyuttum. Gecede 4-5 kez uyanıyor emziğini veriyorum geri uyuyor çok şükür. Gece mama içmiyor.
(217 puan) tarafından
Soyledigi kelimeler var mı? Benimki biraz tembel galiba. Mama ve baba kelimelerini tekrar ediyor bazen ama o da canı isterse. Başka kelime söylemiyor.
(484 puan) tarafından
Benim oğlum da öyle baba mama aba diyor.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 191 göst.
0 oy
1 cevap 134 göst.
13 Mart 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Güldeniz (953 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
16 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ppppnrrrpppp (353 puan) tarafından soruldu
...