0 oy
587 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (469 puan) tarafından
Slm arkadaşlar travel sistem Bebek Arabası almayı düşünüyorum neye dikkat etmeliyim şu özellik mutlaka olsun diyebileceğiniz bı öneri var mı.yada kullanipta memnun kaldığınız bebek arabasi ?marka modeli benimle paylaşırsanız çok memnun olurum canlarım 
Bebek Ayı 3 aylık

11 Cevaplar

+1 oy
(150 puan) tarafından

Chicco trio sprint 

Bu arabada 3 özellik bir arada. Port bebe (bir tur bebek.yatagi olma ozelligi) araçta kullanılacak.puset ve baston bebek.arabasina dönüşebilme fonksiyonu.Her üç özellik.icin ayrı.tentesi var. Yağmurluğu ayak.ortusu ve hatta anne bebek bakım çantası ve alt açma minderi hediye geliyor.  Küçük.ve çift tekerlek sistemi var. Bu, bagajda sorun çıkarmadığı gibi her yere sorunsuz girip çıkıyorsunuz. Kaldırım inip çıkmak, asfalt, taş döşeme, avm, hatta toprak.arazi her yerde denedik. Kolayca katlanan bir araba.  Tek elle bile acilip kapanabiliyor alistiginizda. Bütçeniz elverirse almanizi tavsiye ederim. Çünkü çok.kisa sürede bastona geçmek zorunda kalacaksınız ve ikinci bir masraf çıkacak. 
-Reklam-
0 oy
(51 puan) tarafından
Hafif, tekerlek boyutu, çift yönlü olması, az yer kaplaması, tentesi, tam yatar olması, fren ve kemer sistemi canım :D 
0 oy
(20 puan) tarafından
Travel sistem kullnan biri olarak keinlikle hiçbirini tavsiye etmiyorum. Asla katlanmıyor. Çok yer kaplıyor aşırı hantallar. Çok ağırlar. İlk aldıpımda cık hevesliydim işte cocupumu istediğim yöne cevirebilmek bana büyük liks gibi gelmişti fakat dışarıya cıktışımda bütin hayallerim suya düştü.. Ve bildiğiniz ucuzluk pazarlarında satılan bastonlardan aldım ilk aldığım arabada belki üç kere biyere gidebildim. Benimki yoyko bu arada 
(122 puan) tarafından
Resim atar misin canim varsa
tarafından
Size aynen katılıyorum hiç gerek yok hiç bir yere sığmıyor bende çok hevesle aldım keşke ufak tefek bir şey alsaydım
0 oy
(995 puan) tarafından
En önemli yeri puset değilde diğer portbebe de ayak koyma yeri varya oranın düğmelerle içe tamamen bazıları yarim katlanıyor tamamen arkaya gideni olması çok önemli hatta bazılarında hatta çoğunda o düğme yok bile ama bebek büyüyünce ayakları orda bi degisik durup rahatsız ettiği için bebek binmek istemiyor kırk tane bebek arabası baktigim ve sürekli sorduğum araştırdığım için biliyorum tekerleri büyük olması bence sorun değildi arabamızın arkasi büyük olduğu için ama tekerleri de zaten düğmeyle çıkıyor tutma yerini bile kendine göre ayarlaya biliyorsun bu arada bizimkinin markası casual cadillac air bide casual cadillac var ama arada ki farklar basit gorunsede bence önemliydi kesinlikle tavsiye ederim kraft düşünüyordum ama kraft resmen kendi arabalarını artık kendisi bili beğenmediği için bizim araba baktığımız sıralar arabaları sürekli indirimdeydi bitirip daha uretmiyceklermis 2020 yeni model ureticeklermis artık bide sonrasında bi sıkıntı yaşadığında karşındaki muhattapta önemli aldigin markanın muhakkak sikayet sitesine bak müşterilerine karşı ilgililer mi uzun oldu ama k.bakma :)
0 oy
(221 puan) tarafından

Travel pişmanlıktır :D valla ilk çocuk hevesle aldım hem ağır hem buyuk. Arabaya koymak için yatagi veya puseti çıkarıp arabayi katlayıp öyle koyuyorsun.  Bizim ilk arabamızın bagaji küçüktü biz tekerleri bile sokuyorduk. Chicco trio diye bi araba kullanan arkadaşım var o kadar kullanışlı ki ben çok pişman oldum travel aldığıma. Biraz pahalı ama. Biz sunny baby tesla travel ve Baby&plus baston kullanıyoruz. 

0 oy
(50 puan) tarafından
Chicco trio love kullanıyorum memnunum
0 oy
tarafından

Tommy baby bebek arabasını öneririm. Ben kullanıyorum çook memnunum. 

image

(46 puan) tarafından
Benim bebek arabam travel sistem daha bugün baktım bu arabaya alicam pazartesi kısmetse memnunmusunuz kullanımı nasil
tarafından
Memnunum canım sürüşü falan çok rahat çift yönlü.
(472 puan) tarafından
Bundan aldım çokta memnunum
0 oy
(15 puan) tarafından
Keskke ayin 8 inden once alsaydiniz gerci yine bircok magaza indirim yaomsi 100 150 tl zamlanmis gibi durumunuz iyi se joie in litetrax 4travel i iyi. Ben hamileydim annem almak istediginde subat29 da yuzde29 indirim vardi 1350 ye geliyordu dedim ne olur neolmaz dogsun allalim allahin bildigi vardir. Chromium gri rengi cok guel ve asil o da ebebeklerde yok internete ayda 1 1 stok dusuyor ebebekten aldim 1900tl idi simdi de 2000 2100 tl sanirim kesinlikle tavsiye ederim agir ama cok kullanisli yorumlarda cok iyi
0 oy
(1,118 puan) tarafından
katlandiginda ne kadar küçük okadar iyi bizimki prego vip
0 oy
(20 puan) tarafından
Aynı zamanda pusetide takıla biliyor canım foto istediğin için attım. Fakat bu sistemde olan bütün arabalar hemen hemen aynı bebek büyüdükce ayakları bile sıpmıyor hiç konforlu değil bu tarz arabaların oturma yeri yatak olabildiği için tam oturma pozisyonu olmuyor biraz havada kalıyor asla coxuk rahat etmiyr. Kısacası o arabayla nereye gittiysem mahvoldum bende cocukta..
0 oy
(20 puan) tarafından

image

Aynı zamanda pusetide takıla biliyor canım foto istediğin için attım. Fakat bu sistemde olan bütün arabalar hemen hemen aynı bebek büyüdükce ayakları bile sıpmıyor hiç konforlu değil bu tarz arabaların oturma yeri yatak olabildiği için tam oturma pozisyonu olmuyor biraz havada kalıyor asla coxuk rahat etmiyr. Kısacası o arabayla nereye gittiysem mahvoldum bende cocukta..

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 447 göst.
0 oy
13 cevap 302 göst.
29 Ekim 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde kokerem (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
0 oy
4 cevap 211 göst.
13 Ekim 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde XBbusra (46 puan) tarafından soruldu
...