0 oy
323 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (5 puan) tarafından

Merhaba Kizlar 

Bebeğim 2 saatte bir besleniyor.  10 dk deli gibi emiyor ve uyuyor acaba 5 günlük bebek icin yeterli mi . Birde gazi çok zor çıkıyor.  

Birde sezeryan sonrasi hızlı toparlanma için önersi olan var mi?çok teşekkürler 

Bebek Ayı 5 gunluk

3 Cevaplar

0 oy
(84 puan) tarafından

Hızlı toparlanmak için özellikle ilk 2 hafta mümkün olabildigi kadar dinlen canım heleki yanında sana bakan yardımcı olan biri varsa.15 günden sonra gaz sancıları başlıyor bebegin. daha çok yorulmaya baslıyosun o zaman. Bebiş aglamiyosa doyuyodur ama 2 saati kesinlikle gecirme beslemek için şekeri düşmesin sarılık olmasın minik. Saglıkla büyüt inşallah bebegini. 

(5 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim dinlenmeye calisiyorum ama yatınca daha agrım oluyor bakalim
-Reklam-
0 oy
(1,108 puan) tarafından

cnmm cok uyumasina ixin verme..sarilik basliyor biliyorsun her bebekte..1 saate ya da uyanik oldugu her vakit emzir..cok uzun uyur normal bebekler bu gunlerde ama memeyi agzina tutturmalisin bebekler uyurken de emer..bu gunlerde memeni emzik yapsin sariliktan kurtulsun sonra duzene kendi giriyor zaten..ben sonralarda emzik verdim.. hayirli olsun bebisin

(5 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim sürekli emisiyoruz:)
0 oy
(92 puan) tarafından

Ben de sezeryan yaptım canım,uykusuzluktan dolayı çok yorgundum hareket etmek istemiyordum çok zor toparlandim. Doktorum ne kadar çok hareket edersen yurursen okadar hızlı toparlanirsin dedi ve yatmadim hep evin içinde dolaştım ağrılarım bitti ve toparlandim.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 564 göst.
0 oy
5 cevap 551 göst.
...