0 oy
189 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (95 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bebeğim 9 ay 21 günlük. Üç dört gündür resmen canımıza okudu bu afacan hiç susmadan ağlıyor bizimle aynı durumda olanlar var mı? Nasıl baş ediyorsunuz bu durumla? Üzülüyorum bebeğimin haline. Aşırı uykusu var ama uyumamak için direniyor resmen. Ne yapacağımızı bilemiyoruz o ağladıkça. Hiçbirşeyle avunmuyor. Eşim şimdi televizyon açtı Bi ona sustu. Ama televizyon izletmek de olmaz ki. Lütfen Bi akıl verin ne yapılır bu durumda 

4 Cevaplar

0 oy
(440 puan) tarafından
Benim kızında öyle dışarı çıkarıyoruz oynuyoruz yoruluyor sonra yatıyor 
(95 puan) tarafından
Bizim ki eve o kadar alışmış ki şu karantina sürecinde dışarı çıktı mı daha Bi huzursuz. Yine de alışsın diye çıkarıyoruz. Evde de oyun oynuyoruz ediyoruz baya yoruluyor gözünden uyku akıyor ama uyumuyor direniyor. Çığlık ata ata ağlıyor.
-Reklam-
0 oy
(2,899 puan) tarafından
Diş çıkarıyor olabilirmi
(95 puan) tarafından
Bizde dişten şüphelendik çok hafif ateşi oluyor ara ara bide ishal gibi sanki. Bunlar da diş belirtisi imiş sanırım. Aşırı huzursuz ne yapsak faydası olur ki acaba?
(2,899 puan) tarafından
Muhtemelen duş cikaracak bebeğiniz ben kullanmadım ama diş jelleri varmış alsanız belki az da olsa iyi gelir
0 oy
(249 puan) tarafından
Bende ayni durumu yasiyorum ne yazikki asla susmuyo memnun olmuyor disleride cikmadi ondanmi bilmiyorum sabahtam beri sadece mutsuzluk ailemle yasiyorum ben annem falan herkes kacti oturma odasindan artik tek basima kaldim bebegimle herkes odasina kacti :( mecburen actim youtubetan bebek sarkilarina bakiyo sakinlesti biraz 
(95 puan) tarafından
Benim oğlum da daha hiç diş çıkarmadı. Acaba diş mi diyoruz ama görünürde diş falan yok bilemedim. Gerçekten çok zor oluyor. İçi çıkıyor resmen bağırmaktan. Böyle değildi miniğim resmen gülmeyi unuttu.
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Cok buyuk ihtimle dis çıkaracak ben oyle durumda calpol veriyorum 1 cay kaşığı gece uyku saati geldiğinde 
...