0 oy
769 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (180 puan) tarafından
kızlar sütüm böyle su gibi çok soluk gibi. burda okuduklarımda kıvamlı olması gerekiyor gibi aklımda kalmış. benim sütüm besleyici değil mi acaba? bebeğim mama+meme gittiği içn sütüm yarıyor mu anlamıyorum. 3 saatte bir her sağdığımda toplam 35 cc çıkıyor bu da az mı? sizin sütünü de böyle mi? *https://hizliresim.com/gOcA0O

7 Cevaplar

0 oy
(5,307 puan) tarafından
Biraz onsut gibi duruyor canim, her seferinde boyle mi cikiyor? Ben oglum 7 aylik olana kadar hic sagmadim, o yuzden daha kucukken miktar olarak ne kadar cikmali bilemiyorum. Ise baslayacagim diye 1 ay sagdim, sonra ise baslayisim ertelendigi icin sagmayi biraktim. Daha fazla cikiyordu ama dedigim gibi benim oglum seninkine gore cok buyuktu. Eger 3 saat emzirmediysem ilk sagdigim kismi boyle sulu cikiyordu ama sonra cok kivamlaniyordu. 
-Reklam-
0 oy
Profil image (231 puan) tarafından
Hizli resjmi nasl yapiyonuz ben bilmiyorum da
0 oy
(375 puan) tarafından
Cokta sulu gozukmuyo oyle buzdolabina atinca yada disarda biraz bekleyince uzerinde yag tabakasi birikiyo ve birikirde zaten cunku rengi sari beyaz degil.tek gousten 30 cc ise miktari normal ama iki gousten ise biraz az gibi zamanla cogalicaktir bol bol sivi tuketin gunde 3lt.
(180 puan) tarafından
bnm hiç yağ biriktiriğine denk gelmedim ya frketmedim dolapta ne kadar durunca oluyor?
(375 puan) tarafından
Yarim saat yeterli olur herzaman ayni olmuyodu benimde besleneme sekliyle degisiyodu.
0 oy
(663 puan) tarafından
Benımde hep boyle su gıbıydı coxugum doymazdı kılo bıle az alıypdu mamada az ıcıyodu 
0 oy
(913 puan) tarafından
Evet canım böyle çıkıyor hatta biraz dursun suyu altta kalıp yağlı kısmı yukarı çıkıyor . Buzluğa koyduğum zaman da resmen sapsarı bir süt oluyor.
0 oy
(247 puan) tarafından
benim sütüm daha açık ama gayet iyi kilo aldırıyor sen  yeterki sık sık emzir bide dolapta bekleyince üzerine yağ tabakası çıkıyor bol bol su iç canım 
0 oy
(650 puan) tarafından
Sütün hiçte sulu durmuyor gayet iyi

İlgili bir soru bulunamadı

...