0 oy
504 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (663 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
13 aylık kızım var bana çorba tarifleri sabah kahvaltıları için tarifler verir misiniz kızlar çocuğum sorunuLu zaten 

iştahlı COcuk degıl bir şey yiyen bir çocuk değil pütürlü zaten yemiyor  böyle vitaminli yedire bileceğim çorba Hani blender dan geçirip inanın hiçbir şey yemiyor yediği bir ayran çorbası ve çok üzülüyorum Ne yapabilirim neler yedirebilirim benden de tarif paylaşabilir misiniz cok ZAYIF PÜTÜRLÜ YEMİYO AĞZINA VERİNCEDE  KUSUYOR  ELİNEDE VERİNCE YEMİYOR yruldum artık

5 Cevaplar

0 oy
(8,034 puan) tarafından
Princ haslayip yogurtla karisdirp vermeyi deneye bilirsin.puturlu yemesi icin alisdirma olur.blendrdan gecirmeye devam edersen alismasi cok zor olur.anliyorum insan evladi ac kalmasin diye yesin de nasil yerse yesin diyor.ama alisdirmak da lazim.

Ben bugun yesil mercimek corbasi yapdim.1 y.k mercimek,kucuk patates,biraz kuru sogan,1 c.k kadar da tel sehriye.

Mercimekleri guzelce tam pisecek sekilde hasladim.sonra patatas ve sogani kucuk kucuk dograyib uzerine kececek kadar su ekledim.mercimek de ilave edib pisirdim.patates yumsayinca tel sehriye de ilave edib pisirdim.uzerine zeytin yagi ilave edib yedirdim.
-Reklam-
0 oy
(5,307 puan) tarafından
Canim artik 1 yasindan sonra ozel bir tarife ihtiyacin yok. Sen ne yiyorsan az tuzlu ve baharatli yapip verebilirsin. Blendrdan gecirmeye devam edersen asla kati gidaya alistiramazsin.
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Canim sen blender kullanmaya devam ettikce bu sorun son bulmayacak bunu unutma. E napayim o zaman dersen yapilacak sey şu: birak tukursun, birak ogursun, birak oynayip yere atsin... ne yaparsa yapsin puturlu vermek zorundasin. Ama bunu yaparken birden bire yuklenmek olmaz. Ilk olarak yumusak seylerle basla. Eline muz ver ya da dilimle onune koy mesela. Ayni sekilde ekmek, bebek keki/biskuvisi, kayisi falan gibi meyve ver. Yedigi kadarini yesin. Aç kalir diye blenderdan cekip bi seyler verme. Yemek saati gelince iyice pisirdigin puturlu corbalardan ver. Ben blenderi birakinca minik minik dograyarak alistirdim puture. Bu sekilde ilerlemen lazim. Yoksa yeme bozuklugu ileriye de tasinir.
0 oy
Profil image (1,336 puan) tarafından
0 oy
(1,209 puan) tarafından
Nefis yemek tariflerinde çok güzel bebek menüleri var gezerken denk geldim :) 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 482 göst.
0 oy
5 cevap 246 göst.
26 Kasım 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde ESİLANAZ (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 397 göst.
24 Nisan 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Esraren (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,049 göst.
...