0 oy
494 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (35 puan) tarafından
Bebeğim 40 günlük ve doğduğundan beri gaz problemi yaisoyruz. Sürekli ıkınıyor uykudan uyanacak şekilde. Zinco denedik hala kullanıyoruz ama pek fayda etmedi. Masak yapıyoruz sürekli ılık duş falan hepsini denedik en son birisi kiraz çekirdeği kemeri onerdi kullanan var mı? Mikrodalga fırınım yok kullanırken mikrodalga hariç nasıl ısıtabilirim?
Bebek Ayı 40 günlük

3 Cevaplar

0 oy
(778 puan) tarafından
Ben kullandım uzun süre. Gazını çıkardıktan sonra ısıtıp karnına denk gelecek şekilde takiyosun. Normal fırında 10 dk da isitabilirsin. Hatta ben bi süre sonra mini su torbası aldım. Onu koydum annemde kayinvalidemde. Onlar da mikrodalga yok. Pratik olsun diye.
-Reklam-
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Fon makinasi ile ısıtıyordum  ben pek ise yaradığını  düşünmüyorum  gercek gaz sorununuz varsa metsil damla cok basarili
(35 puan) tarafından
Valla gerçek mi bilemiyorum aslında gaz çıkariyo kakasını da yapiyo ama çok zorlanıyor sürekli ikiniyor
0 oy
(344 puan) tarafından
Fön makinesi kullanıyor bazıları ama o şekilde çok ısınmadigi için ısısı çok kalmıyor. En iyisi mikrodalga. Normal fırında ben hiç denemedim ama denenebilir. Benim oğlum 4 ay gaz sancısı çekti. Bizde az da olsa sancıyi hafifletiyordu kemer.Ben Aguline diye bir gaz ilaci almıştım. O bizde daha çok işe yaradı. Kimyon kaynatıp iciriyordum. Ben de içiyordum sürekli. Ama gaz ne yaparsan yap tamamen geçmiyor. Sabır ve zaman.
(35 puan) tarafından
4 aydan sonra tamamen geçti mi
(344 puan) tarafından
Geçti çok şükür. Alışkanlık hala yedikten sonra kısa bir pat pat yapıyorum gazı çıksın diye ama 4. Aydan sonra sancı kalmadı

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 96 göst.
0 oy
6 cevap 596 göst.
0 oy
6 cevap 580 göst.
...