0 oy
339 göst.
Ek gıda & Beslenme kategorisinde (209 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar dun ilk defa ogluma parmak aebze hasladim verdim. Kendisi yedi . Blw yontemi uygulayan var mi . Kac aylikken basladiniz nasil gidiyor neler yapiyorsunuz . 
Bebek Ayı 8

6 Cevaplar

0 oy
(164 puan) tarafından
7 bucuk aylik kizim parca parca boluyrm yiyebliyo ama parmak şeklinde ceseretm yok cok koparma olmadimi 2 dişi var ama hala korkuyorm
(209 puan) tarafından
Valla 2 gun denedim canim . Buyuk parca koparsa bile fazlasini hemen agzindan cikariyo . Ya da gazlaca yutuyor löp diye . Ama gayet guzel cigniyor damagiyla . Agzinda cevire cevire. Sonra da hazir oldugunda yutuyor :)
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Ben ara ara onune koyuyorim yiyor.ama kendim de yediriyirum.6ay dan itibaren eline elma veriyirdum.simdi 8aylik kucuk kucuk koparib yiyor.omlet yapiyorum kucuk parcalara boluyorum yiyor.ama daha salatalik vermeye cesaret edemedim.cok yumsak ya buyuk koparir diye.
0 oy
Profil image (236 puan) tarafından
Istediqin qbi ver zaten yutamazsa aqzndan kendi atar korkma cnm yutsa bile alttan cikariyo sonucta yemek midesine qircek.
0 oy
Profil image (1,336 puan) tarafından
Kuzum biz Allah nasip ederse 1 ay sonra ek gıdaya başlayacağız dün araştırdım bende nasıl olmalı diye tadım ayı geçtikten sonra veriliyormuş eline yani senin bebegine verebilirsin söyle ki kendin koy önüne yesin ama sende yedir örnek veriyorum salatalık mi verdin eline çorbasını sen icir salatalığını kendi yesin gibi :) 
(209 puan) tarafından
Iyice ek gidaya alistiktan sonra blw denemeye karar verdim . 2 gundur kendi kendine gayet guzel yiyor. Tek sikinti yiyecekler elinden kayiyor surekli dusuruyor:) yogurt ve sivi seyleri de ben yediriyorum
0 oy
(108 puan) tarafından
Bende mama sandelyesine koyup önüne koyuyorum başında bekliyorum boğazına kaçar diye. Ama ağzına götürmüyor burnuna sokuyor yere atıyor o kadar şeyden bir  parça ancak ağzına gidiyor.
0 oy
Profil image (609 puan) tarafından
Ben tam blw değil ama benzer bisey uyguluyorum hem benim icim rahat ediyor hem de o öğreniyor 7 gibi basladim zatn ilk baştan pütürlü veriyordum şimdi 10 aylik olduk onune bölerim cani isterse agzina atar cani istemezse yere atar bende bi yandan yediririm 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 460 göst.
1 Nisan 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aybüke❤️ (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 290 göst.
22 Ocak 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Neyla (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 358 göst.
10 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mizginim ❤️❤️ (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 591 göst.
...