0 oy
229 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (33 puan) tarafından
Hırka giymemi istiyorr bazen hirkamin dugmesi yok diye sinirleniyor. Kollarini Kivirmaktan nefret ediyor bir Bazenbaskasinda goruncrde sinirleniyor. Disaridan geldigimizdr montunu cikarmak istemiyor. Boyle takintili hallerde olan bebekli anneler varmii
Bebek Ayı 22 ay

3 Cevaplar

0 oy
(2,272 puan) tarafından
Yanında kesinlikle takıntılısın diye vurgu yapmayın beynine yer eder. Cocugun dikkatini başka bir şeye çekmeye çalışabilirsiniz. Kimsenin yanında da konuşmayın anlamaz diye düşünmeyin çogu şeyi anlıyorlar. 

2 yaş sendromu olabilir gecici bir dönem. Bizim yigende böyleydi aşırı sinirliydi.4 yaşına girinceye kadar çekti annesi. 
(2,272 puan) tarafından
@uzm.simgesoydan tarafından paylaşılan bu Instagram gönderisini gör: https://www.instagram.com/p/CBEEnbtF7jD/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
-Reklam-
0 oy
(622 puan) tarafından
2 yaş sendormu. Hatta doktorlar şöyle der 2 yasindaki çocuğa jandarma de cocuk sana dönüp banane jandarıcammmm der:D o derece bir dönem ona herseyi anlatarak uysal bir sekilde red ederek gecirin bu donemi sinirleniyor diye herşeyi  yapmayi red etmeyi bilin fakat aciklayarak hırka giymek istemiyorum cunku cok sıcak eger israr ederse giymek istemedigini belirt tekrar ve sonra biraz onu yanliz birak sakinleşin.
(64 puan) tarafından
Yorumuna çok güldüm valla jandariacamm:)))
(622 puan) tarafından
Bende dinlediğimde cok gülmüştüm :D hatta 2 gun dilime dolanmıştı
0 oy
(493 puan) tarafından
ÜĞzerine gidip inatlaşmayın bırakın montla dursun sonra başka bir şeye yönlendirip oynarken  çaktırmadan çıkarın.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 322 göst.
0 oy
5 cevap 454 göst.
27 Ekim 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Sen ve ben (159 puan) tarafından soruldu
...