0 oy
328 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (31 puan) tarafından

Kizlar 43 gunluk bebegim bugun asiri derece de alt tarafindan gazini yapti , karnın da surekli gurul gurul ses var sadece 1 kere kaka yapti cisini 5.6 kez yapti cok huzursuz oldu bugun hafta sonu sebebiyle cocuk doktoruna gidemedim yardimci olur musunuz?

2 Cevaplar

0 oy
(1,063 puan) tarafından
Sadece anne sutu alan bebeklerde bazen kaka sayısı  azalabiliyor 10 gune kadar yapmamasi normal karsilaniyor doktorlarca panik yapmayin  bir takip edin  daha bebeginiz küçük  o donemde kaka sayisi fazla oluyor normalde birkac gün  devam ederse dr a danisirsiniz ne olur ne olmaz 
(31 puan) tarafından
Teşekkurler.normalde kakasini 2 yada 3 gune bir yapiyor.dun acile goturdum.doktor bagirsak hareketinin biraz yavasladigini soyledi.enterogermina verdi onu kullanmaya basladik.birde sık sık emziriyorum.geceden veri biraz gurultusu azaldi.gazinida brazdaha rahat cikarmaya basladi.insallah fazla surmez.diger zamanlarda kakasini daha hizli yapmasi icin ne yapabilirim sizce kizlar?
-Reklam-
0 oy
Profil image (42 puan) tarafından
Onun ne kadar gazını çıkarmış olsan da biraz daha gazı vardır çıkmamış guruldadığına göre. Benim bebeğim de de aynı sesler oluyor Süt içtikten sonra. Bazen çıkıyor gazı guruldaması kesiliyor. Bazen de tamamen çıkmıyor o yüzden guruldamaya devam ediyor. Bi kere kaka yaptı diyosun bide gazı çıkmayınca tam sadece çiş yapar kaka olmaz. Bende de aynı çünkü. Sen her emdikten sonra gaz hareketlerini yap o zaman çıkmasa da otururken yatarken kendiliğinden bile çıkarabilir. 
(31 puan) tarafından
Teşekkür ederim.dün gece acile götürdüm.doktor bağirsaklari yavaşlamis dedi.enterogermina verdi.karin gurultusu biraz gecti gibi.ama huzursuzluğu var.
Profil image (42 puan) tarafından
İnşallah geçer Allah şifa versin :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 151 göst.
7 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gönül1 (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 497 göst.
0 oy
6 cevap 3,539 göst.
0 oy
12 cevap 520 göst.
21 Temmuz 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Eminepolat (13 puan) tarafından soruldu
...