0 oy
222 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (181 puan) tarafından
Kilosu fazla olduğu için endokrine yönlendirdi Dr umuz.insulin testini yapmıştı ama ben kahvaltı yaptırıp götürmüştüm yüksek çıktı endokrin muhtemelen tekrar isticek dedi aç olsun dedi.gelgelelim ki gece sürekli emiyor ve emmeden uyumuyor kaç saatlik aç olması gerekiyor acaba ona göre en son emzirmeyi kesiyim.

1 cevap

0 oy
(622 puan) tarafından
Cok ozur diliyorum lutfen yanlış anlamayın doktor size test yapacaz derken neden sormuyorsunuz bunu burdakilere sormak yerine. Ya yanlis olursa günah degil mi o cocuktan birdaha kan alacaklar. Rabbim sifa versin.
(181 puan) tarafından
Şöyleki tahlilleri yaptirdigim hastanedeki Dr aç Durmaz bu çocuk yapacak bişey yok emzirip götürün dedi.kendi rutin kontrollerini yaptirdigim Dr aç olursa daha iyi olur dedi.birinin dediğine biri uymuyor.goturen varsa tecrübeli bilir diye buradan soruyorum.
(181 puan) tarafından
Her ihtimale karşı aç goturucem ben zaten saat aralığı için götüren biri yorum yazar diye sordum tekrar kan aldırmayı göze almak istemem tabiki onu dusunebiliyorum
tarafından
Normal insan icin aksam 8 den sonra yememesini isterler yaklasik 12 saatlik bir aclik ama dokrora sorun cocuk o kadara dayanamayabilir
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 420 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
20 Haziran 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hilal.alperen (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 291 göst.
27 Ekim 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Minik fare (13 puan) tarafından soruldu
...