0 oy
210 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (456 puan) tarafından

Herkese Merhaba, 


Bebeğim her gün sabahları 13 civarına kadar aralıklarla uyurdu. Bugün sabah 8 den beri uyumuyor, çok huysuz sürekli bağırıyor. Ben de 2 saatlik uykuyla duruyorum. Çok yıprandım. Memeyi de reddediyor sürekli ağlıyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? 5.ayini doldurmak üzere.. Siz de böyle sorunlar yaşıyor musunuz? 
Bebek Ayı 5

2 Cevaplar

0 oy
(53 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Atak haftasında olabilir bu surecte yasadıklarınız cok normal doktorum bana sessiz bir ortama gecıp bebegını emzir nınnıde acabılırsın demıstı los ortam olabilir dedı emzirme alanını dikkatini dagıtacak bırsey olmasın dedı ve memeyi reddıdınce zorlama yapma sabırla bekle dedı kucagınıza alın bol bol vakit gecırın 
(456 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim, deneyeceğim söylediklerinizi.. Yatırarak verdiğimde ağlayarak da olsa yemeye başladı. Bu sorunu yaşayan anneler bunu da deneyebilir. :)
(53 puan) tarafından
Evet yatarak verin deneyin her yolu ama zorlamayın ınsallah sorunsuz atlatırsınız
-Reklam-
0 oy
(2,272 puan) tarafından
Kızım 4 aylık 5 gündür meme reddi yaşıyorduk damakların dan dolayı huzursuzdu dün akşam bu sabah meme emdi ama sütüm çok az Ben de sütünü arttırmaya çalışıyorum ama veriyorum bir süre sonra sanırım meme reddi geçiyor ama bayağı sabır gerekiyor arada bir iki damla da olsa vermek için ısrar et tamamen bıraktırma
(456 puan) tarafından
Agzinda pamukcuk var zaten. Tamamen geciremedim ne yaptıysam. Karbonat denedim. Bir de damla kullandım ama geçmedi. Ondan olabilir mi?
(2,272 puan) tarafından
Aynen o çok etkilermiş emmeyi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 54 göst.
0 oy
4 cevap 262 göst.
0 oy
0 cevap 40 göst.
...