0 oy
551 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (1,141 puan) tarafından
Anneler anne sütünden sonra ek gıdaya gectik.arada mamada vermek istiyorum.bana mama onerirmisiniz.hic bir yan etkisi olmayan bir mama.mamayi biberonla vermek istemiyorum başka nasıl verebilirim ek gıdaya katabilir miyim.tesekkurler vakit ayırdığınız için..
Bebek Ayı 6

6 Cevaplar

+1 oy
(269 puan) tarafından
aptamil al prebiyotikli mamadır canım gayet iyidir bende onu veriyorum güzel kilo yapıyor. birde hastalıktan koruyan bir özelliği var aptamilin aklınızda olsun 
-Reklam-
+1 oy
(2,272 puan) tarafından
Ben bebelac gold kullanıyorum şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık biberonla veriyorum 
+1 oy
(4,654 puan) tarafından
Yoğurdun katabilirsin devam sütüyle yapılan yoğurtlar var ya da muhallebisine. Benim oğlum devam sutu ve ek gıda ile besleniyor aptamil kullanıyorum 
+1 oy
(454 puan) tarafından
Bebelac kullaniyorum memnunum kaşıkla verebilirsin canin
0 oy
(542 puan) tarafından

kaşıklı biberonlardan kullanabilirsin normal biberon gibi değil mamayı 6 aydan sonra kahvlatıda muhallebide çorbaya katarak da verebilirsiniz. 

internette tarif çok bak sana kopyaladım aşağıda 

ben mama olarak aptamil kullanıyorum çok memnunum  
100 ml su ile 1 tatlı kaşığı pirinç unu ağır ateşte pişirilir. Muhallebi kıvamını aldıktan sonra ocaktan indirilir ve içine ılıkken 3 ölçek devam sütü eklenir. Karıştırılır. Bebeğinizin muhallebisi hazır. Dilerseniz içine meyve ekleyerek meyveli muhallebi de hazırlayabilirsiniz.

120 ml  devam sütünü  bir kâseye boşaltınız. İçine 7 tahıllı ballı kahvaltı maması peynir yumurta sarısı ve pekmez ekleyerek çatal ile eziniz. Bebeğinizin tahıllı ballı kahvaltısı hazır.


Profil image (1,141 puan) tarafından
Pirinç unu arı mama gibimi.tesekkurler eline sağlık
0 oy
(152 puan) tarafından
benimki aptamil yiyor canım ben çok memnun kaldım bağışıklığıda destekliyor çorbasına kat yoğurt mayala ayrıca biberon yerine sulukla veya alıştırma bardağı ile verebilirsin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 272 göst.
13 Ağustos 2020 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Uğurböceğii (114 puan) tarafından soruldu
...