0 oy
381 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (175 puan) tarafından

Kızım beni hic bir şekilde bırakmıyor bensiz uyumuyor durmuyor aşırı agliyor. Komşuya gitsek komşu bize ikramlık hazırlarken kızım içerde komşunun kızıyla oynuyordu bende gidip biraz yanında durup yardim edeyim dedim hemen ağladı bir de öyle agliyor ki çıldırasıya. Geçenlerde zemin katta oturan komşuyla konuşuyordum kızım kucagimdaydi, yoruldum biraz balkonda sandalye vardı oraya koyverdim oturuyordu bende yanında dikiliyordum. Iki üç adım attım üst kattaki cama bakacaktım görüş mesafesinden bile ayrılmadım nasıl ağladı nasıl bağırıyor yırtıyor ortalığı.simdi de babası ile zate ayrı yatıyoruz şimdi de geceleri zaten genellikle agliyor göğsümü veriyorum hep göğsümde uyuyor yatmak istemedim ayağımda sallıyorum karnım açıktı içeri gidip birşeyler atistirayim dedim hemen agliyor feryat figan ben de getirdim yatakta yiyorum :ermm:

Şimdi gidip su içmem gerek korku içindeyim hemen gidip bi hışımla içmem lazım uyanırsa ağlayacak :(
Bebek Ayı 10

4 Cevaplar

0 oy
(456 puan) tarafından
Siz olmadan kendisini guvende hissedemiyor galiba. Bagimlilik derecesinde alismis. Yavas yavas anlatarak ogretmek lazim. Bayagi da büyümüş aslinda.. Siz ona ogretmeye calisin. Dikkatini dagitin muzik, oyun vs ile. Durmuyor mu? 
(412 puan) tarafından
Benim kızımi tarif etmiş gibisiniz herkes benden bahsederdi ortamlara girsem öyle görenler niye böyle derlerdi onlar öyle dedikçe bu defada kendimi yetersiz iyi bakamiyormus gibi hisederdim bazen kaç saat tuvalate gidmezdim yürüdüğü zmn onuda tuvalete banyoya götürürdüm ve şuan 4 yaşında onu bilenler soruyi eski komşular akrabalar hala kızın öyle mi diye inaninki hala öyle banyoya girsem annem nerde diye beni ariyo inanmayıp anne içerde misin diyo :) evet kızım diyorum diyo sandım gitin balkona kıyafet assam gelip bakiyo ama tabi çok daha iyi ama dışarı çıksam oda gelir oğlum şuan 8 aylık hep diyo artık beni hiiiçç sevmiyorsun tek miniyi seviyorsun korkudan oğlumu gizli öperim yada derim bı öpücük sana biri miniye ama kardeşini çok seviyo bı o kdarda kıskanıyor
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,421 puan) tarafından
Bu aylarda kaybetme korkusu olur bebeklerde nornal yani zamanla gececektir. 
0 oy
(55 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım zor bir durum 
0 oy
tarafından
Güvenli bağlanma oluşmamış bence varsa imkanın bir uzmandan destek al yoksa okul zamanı Cook zorlanirsin 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 574 göst.
24 Şubat 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aska93 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 197 göst.
12 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aysima12 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 554 göst.
23 Şubat 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Derin Rana (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.
21 Ekim 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Semrali (15 puan) tarafından soruldu
...