0 oy
365 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (164 puan) tarafından
Bugün tam 6 aylık oldu. Kucagimizdayken yada yanımıza alıp uzandigimizda. Yüzümüze dokunmak istiyor sonra vurmaya başlıyor elbetteki bilinçsiz olarak. Yada mutlu olduğunda iki kolunu kaldırıp biden kendi göbeğine pat diye vuruyor. Ve bunu sürekli devam ettiriyor. Elimi kokuyorum elim açıyor . Onun nasıl acıkıyor göbeği gülmeye devam ediyor. Sonra etlerimizi kolumuzu yüzümüzü tutup çekmeye çalışıyor . Kopsa daha az acır yani. Sizlerinde bebekleri bu şekildeki bunlar nornalmi

6 Cevaplar

+1 oy
(456 puan) tarafından
O su an yeni birsey kesfetmis oyun gibi gorerek sonuna kadar denemek isteyecek. :) Ben bir kitapta okumuştum bu ayda normalmis. Benim oglum da gogsumu cimciklemeye calisiyor emdigi sirada.. Kitapta bu tur durumda konusarak uyarmamiz gerektigini istemediğimizi canimizi acittigini soylememiz gerektigi yazıyordu. Traccy Hug bu arada kitabin yazari.. Zamanla gecer bence kafaniza takmayin. Sadece ogretmeye calisin. 
-Reklam-
0 oy
(241 puan) tarafından
Evet benimki de aynı şeyleri yapıyo canım 7 aylik
0 oy
Profil image (1,421 puan) tarafından
Kendimi okudum. Ama 6 aylikken yapmiyordu benimki 1 yasinda su an ve son 2 3 aydir ısırıyor çimdikliyor gecen gun kolumu morartti sabredip unutmasini bekliyorum
0 oy
(808 puan) tarafından
Daha dur benimkide böyleydi 8aylık oldu saç yoluyor yüz yoluyor hele de istemediği birşey yapılsın saldırıyor bende bilinçsiz diye düşünüyorum meğer oğlum hırçınmış :) 
0 oy
(217 puan) tarafından
Ahh daha saçlar yolunacak, kollar bacaklar ısırılacak. Daha yenilecek çok tokat var :D  yani gayet normal bunlar. Hoşumuza gitmeyen bir davranışa gülersek ne kadar uyarsak yapma desek daha çok yapıyor. Ciddi ciddi uyarmak lazım. Ama bazen de uyardikca üstüne düştükçe yapmak istiyor o zaman da görmezden gelmek gerek. Siz duruma göre hangisinin işe yaradığına bakıp yön verirsiniz.
0 oy
(71 puan) tarafından
Çok normal canım:) ama yapmasını istemiyorsan o sana vurduğunda veya kendine vurdugunda tepki verme gulme veya herhangi bi acima sesi çıkarma çünkü o muhtemelen bunu o yüzden oyun sanıyo ve dikkatini çekilen istiyor eğer öyle yaparsan bir süre sonra bırakabilir  :) 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 269 göst.
0 oy
2 cevap 198 göst.
+1 oy
5 cevap 279 göst.
30 Ekim 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Unzile Nur G (139 puan) tarafından soruldu
...