0 oy
202 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (266 puan) tarafından
Salam. Oğlum 3 ayı təzə tamam olub. Problemləri ilə dünyaya gəldi. Həm ürəyində deşik oldu həm genişlənməsi var. Hər ay həkimə gedirik kontrola dəyişən birşey yoxdu. 3 deşik var ama kiçik ölçülüdü. 3-4 milli. Həkim əməliyyat məsləhət görür bilmirik nenuyək?. Oğlum 36 həftəlik dünyaya gəlib kesernən. Anadan gəlmə iki tərəfli xaya enməməsi və sünnətli doğulub. Xayaları qasıqdadı cərrah baxır onada. Kanala düşüb dedi düşmə ehtimalı var ama hələ düşmüyüv. Həm xaya həm pipisi həm ürəyi 3dənə problem əgər həll olunmasa əməliyyat olunmalıdı ama körpə uşaqdl necə narkoza dözsün. Aranızda problemlərlə qarşıkaşan varsa yazsln xahiş. Biraz uzun oldu. İndidənTəşəkkür edirəm

1 cevap

0 oy
(35 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşaAllah canım. 

Korkma Allahın izniyle iyileşir ameliyat gerekiyorsa yaparlar korkma 3  4 günlük bebeklerde ameliyat oluyor iyileşiyor. Allah yardımcınız olsun. 
(266 puan) tarafından
Sağol canım. Tək əməliyyat  olsa hə. Ama xaya enməsə. Ürəyindəki deşiklər tutulmasa 3 əməliyyay oımalıdı
(35 puan) tarafından
Anladım canım xaya yani yumurtalık indirme ameliyatı dayımın oğluna yapıldı hiçbir sıkıntı yok iyileşti. Kalbi delik olan bebekler 1 yaşına kadar kendi kapanıyor çoğu inşallah sizinde kapanır kendi.
Benimde Bebeğimde kist var ameliyat olabilir Rabbim yardımcımız olsun evlatlarımızı korusun inşallah bizim elimizden sadece dua ve sabır etmek gelir başkada bişey yapamayız canım.
Sen gönlünü ferah tut dediğim gibi delikler kapanıyor çoğunlukla hayırlısıyla hepsini atlatır iyileşir inşaAllah Rabbim şifa versin inşaAllah çocuklarımıza
(266 puan) tarafından
Amin  canım. Allah şəfa versin uşaqlarımıza. Əlimizdən heçnə gəlməz. Allah qorusun hamısını.
(35 puan) tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 222 göst.
0 oy
3 cevap 134 göst.
8 Mayıs 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Baysal (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
16 Ocak 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Esragoktug18032022 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
...