0 oy
211 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (90 puan) tarafından

Kizlar bebegim 20 gunluk oglum bazen meme agzindan ciksin istemiyo normalde sütüm gayet guzel ama birini iciyo kendi cikariyo memeyi agzindan yatagina yatiriyorum 5 dk sonra kalkiyo tekrar istiyo digerini veriyorum sonra tekrar aynisi oluyo ee o sure zarfinda sutum olmuyo sizce mama almali miyim

4 Cevaplar

0 oy
(412 puan) tarafından

Yok cnm alma emdikten sonra su ic o yeter cocuga mama verme emzik kullanabilirsin cocuk emmek icin kalkar karni ac oldugundan degil yada göğsünü verirken mesela sagi emzirdin yatti ya kalkinca gene sagi ver solu cocuk acikinca ver bn oyle yapiyom sut olmus oluyo 

Profil image (90 puan) tarafından
Bende olmuyo işte canim oglum olmasina izin vermiyo süt gelmeyince deli gibi agliyo
-Reklam-
0 oy
(666 puan) tarafından

45 günlük olana kadar böyle devam eder seni emzik niyetine kullanıyor ama sonra düzeliyor benim oğlumda öyle hiç poposunu yere koydurmazdı hep memedeydi akşamdan işlerimi yaptım gündüz o istedikce sürekli emzirdim bende sütüm yok sanıyordum ama sürekli emdiği için hep az az emiyor sütü yada hiç süt emmeden ağzında geveliyor ne uyanık bu bebekler bi bilsen numaracılar :) 

0 oy
Profil image (1,917 puan) tarafından

Eğer ki kilo almasında bir sorun yoksa mamaya başlama doktoruna gittiğinde durumu anlat o seni en iyi şekilde yönlendirir zaten canım. Tabiki her anne bebeği sadece anne sütüyle beslensin ister ama mamayı da öcü gibi görmemek lazım mecbur kalınca veriliyor ki bi zararı da yok. Benim bebeğimde senin bebeğin gibiydi şuan hem anne sütü hemde mamayla besleniyor gayette sağlıklı çok şükür. 

0 oy
(96 puan) tarafından

Sütünüz oluyor o sırada da ister 1 saat emson yine süt olur. Çünkü bebek emerken bile süt üretiyorsunuz. Kilo alımı iyiyse,yeterli çiş ve kaka yapıyorsa mamaya gerek yoktur bu sefer emmeyi bırakır. Yani hiç karıştırmayın mama. Bebekler ilk zamanlar sık emer sadece açlıktan değil susar,sizi özler, üşür,rüya görür vs vs her şeyde emmek ister hem karnı doyar hem huzur bulur. Büyüdükçe bu kadar sık emmek istemeyecek şu an normal. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 177 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
18 Şubat 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Badgirl (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
12 Şubat 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Jindaaa (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 317 göst.
10 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Rumeysatpl123 (182 puan) tarafından soruldu
...