0 oy
181 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (24 puan) tarafından
8 aylik bebegim var emmek istiyor ama sütüm cok az. Ek gidaya başlayınca memeyi az aldi. Geceleri emziriyodum oda son 1 haftadır yok denecek kadar az. 2 cekmede bitiyor. Bebegim doymuyor bu sefer sızlamaya basliyor. Geri uykuya geçemiyor.  Bazen su veriyorum onla uyuyo bazende tamamen kalkıyor. Süt seker pirinc unuyla muhallebi yapiyodum iciyodu . Sonra ondan tiksindi daha almadi. Aptamil devam sütü aldik oda cok kötü. Oglumda sevmedi ögürdü. Yani ne yapacagimi bilemiyorum. 
Bebek Ayı 8 aylik

1 cevap

0 oy
(168 puan) tarafından
Canım benim oğlum allah izin verirse bu ayın 20sinde 1yasina girecek. Benden sana tavsiye hazır ek gidaya geçmişken benim yaptığımı yapma. Gece yatmadan önce iyice karnını doyur ve yavaştan gece memeyi kes. Ama gün içinde ver anne sütü altın değerinde. 2yasina kadar ver ama sakin gece vermee derim. Benim oğlum şuan memeye bağımlı ve hala uykusu bölüyor ağlıyo. Benimde  sütüm çok az ve doymadığı için uykusu yarım yamalak.ama gece yatmadan önce çok iyi doyuruyorum buna rağmen böyle.lbebegini  iyi besle. Sabah erken uyan kahvaltısını erken ver. En azından bi düzen oluşturursunuz uykusunu alır gece uyanmaz. 
(24 puan) tarafından
Bende 2 yasina kadar emzirmek istiyodum.  Sütüm cok iyiydi. Ek gidayi guzel yiyor. O yuzden memeden uzaklaştı.  Ek gidaya gectikten sonra sütüm oldugu donemler oyun oynuyodu. Bi aliyodu bi bırakıyodu. Yatmadan once mutlaka yediriyorum iyice doyuruyorum. Hatta bi gün cok yedirdim sanirim oglen yediğini cikardi cok kustu. Yedirmeme ragmen 9 bucukta yatırıyorum gece uykusuna 1 saat sonra tekrat kalkiyor uyumuyor uyumamak icin cok hareket ediyor nerdeyse kucagimdan dusecek. Çokta yoruldum artik bazen sinirleniyorum. Allah sana bana tüm annelere kolaylik versin canimm..
(168 puan) tarafından
Canım benim sütümde çok iyiydi 10.aya kadar. Hatta 4ay günde 3 4 kez sağıyordum. Artık bıkmıştım. Ama sütün çokluğu bi süre sonra bi ise yaramıyor çocuklar büyüyor yetmiyor. 1yasinda artık ama meme istyr evet vermek istiyorm ama gece değil. Yatmadan öncede verme derim. Benim meme almadan uyumazdı .  Zar zor uzaklaştırdim. Ama geceleri hala emmek istyr. Nasıl yapcm Bilmiyorm. Allah yardımcımız olsun  :)
-Reklam-
...