0 oy
302 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (38 puan) tarafından

Kızlar bebekleriniz kaç aylık ne kadar sürede emip doyuyorlar benim bebeğim 3 ay 13 günlük bi saat bi buçuk saat bile bazen emiyor sizinkiler nasıl..

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

doktorumuz normali 15 er dakika olmak üzere toplam 30 dakikada emzirmeyi tamamla yoksa seni emzik gibi kullanir demisti sadece 2 ay emzirebildim sonrasinda sütüm az geliyordu ve oğlum da az oldugundan.emmek istemediği icin mamaya gectik

-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından

Benim bebeğimde 3 ay 11 günlük. Geceleri 15-20 dk emiyor. Gündüzleri belli olmuyor bazen yarım saat bazen 5 dakika. Artık daşırıya olan ilgileri çoğaldığı için bazen dikkati dağılıyor bırakıyor. 

(38 puan) tarafından
Ay çok iyi benimki neden uzun emyo acaba anlamyorum süt olduğu zamanda öyle
(55 puan) tarafından
Keyif yapıyor olabilir :)
0 oy
tarafından

Benim oğlumda 3buçuk aylık.Ilk zamanlar 10dakika emiyodu.1aydır gecede gündüzde 5dakika emiyo.Epey kuşkulanmıştım çünkü hiç okadar kısa süre emen çocuk görmedim.Kilo alımı gayet iyi.Sanırım emişi kuwwetli ;)

(38 puan) tarafından
Allah allah maşallah tatlım ya bizimki yamyam sanırm uzun emiyo
tarafından
Kim bilir ;)  saolasın
0 oy
(96 puan) tarafından

Bebek ne kadar emmek istiyorsa o kadar emzir. 15-20 dakika diye bir sınır yok doktorların uydurması emzik gibi de kullanmaz. Bebek emerken bile süt üretirsin boş emmez dolayısıyla. Bir keresinde 3 saati geçkin emzirmiştim bakalım ne kadar emecek en fazla diye ama genelde 30-40 dakika emerdi bazen de 20 dakika kimi zaman 5 dk. Belli olmuyor yani ne kadar isterse emsin. Saatte bir 5 dk sonra 2 saatte bir ihtiyacına göre emme arası değişir bebeğe göre hareket etmek lazım. Sonuçta emme ihtiyacı kadar emiyor sonra zaten daha kısa sürede emiyorlar çene güçlendikçe 1 yaşından sonra da eskiye nazaran sık sık emmiyorlar.

(38 puan) tarafından
Doğru canım benim haklsın saol bilgin için geneli uzun emiyo bazende braz daha kısa memeyi cekyo ağzından mesela yüzüme bakıyo gülüyor tekrar tutyo tekrar brakp bakyo konsmak isterse gibi ozaman doymuş olyo sanrm ordan anlyorum bazen yapyo :)

İlgili bir soru bulunamadı

...