0 oy
629 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (521 puan) tarafından
Kızım 6,5 aylık bugünlerde bir sağlık probleminden dolayı hiç mama içmek istemiyor. Bu arada hiç sütüm yok. Gündüzleri Bi şekilde zorlada olsa içiriyorum ama uyku arasında hiç içmek istemiyor çok ağlıyor. Öyle aç aç yatıyor. Karnı aç olduğu içinde sürekli bir sağa bir sola dönüyor rahat uyuyamıyor ve 5 gibi uyanıyor açlıktan. Gece beslenmemesi için çok erken bir ayda olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir sağlık sorunu kilo kaybı yaşatır mı? Bu durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı acaba? 

8 Cevaplar

0 oy
(276 puan) tarafından
6.aydan sonra bazi uzmanlar gece beslenmesini kesebilirsiniz diyor canim, eger gece uyumak istiyorsa gunduzleri ek gidayi fazla ver ozellikle yatarken.Kac cc mama veriyorsun kac saate bir ?
(521 puan) tarafından
180 3 saatte bir canım. Ya işte sıradışı bir durum var hasta olduğu için içmek istemiyor yoksa uyku arası baya güzel içiyordu.
-Reklam-
0 oy
(567 puan) tarafından
Aç olsa içerdi demekki değil canım 
(192 puan) tarafından
Bazı bebekler öyle değil kendimden biliyorum . Ek gıda yatmadan doyurucu olursa gece rahat yatar ama dediği bmgibi aç olduğu tam doymadigi zaman gece bı o tarafa bı bu tarafa dönüyorlar. Bende omzuna alıp sakinlestirdikten sonra veriyorum serin bir yerde
(567 puan) tarafından
Benimki de dönüyor sıcaktandr bide sıcaktan da içmiyor olabilir mamasını çok ılık yap ben öyle yapıyorum odayı havalandr sonra ver içer inşallah
(521 puan) tarafından
Aç olsa da içmiyor. Dediğim gibi sağlık sorunu var bu sebepten beslenmek istemiyor. Sıcaktan falan değil yani. Neden içmiyor değil de içmezse sorun olur mu aslında benim sorum.
0 oy
(216 puan) tarafından
Yatırmadan önce aptamil tahıllı kaşık mamalarından yediriyorum tok tutuyor. Ama gece kalkıp bir kez mama içiyor. Hastamı bir sıkıntısımı var, sıcaklarmı etkiliyor acaba. Mama olarak hangisini veriyorsunuz?
(521 puan) tarafından
Evet hasta olduğu için içmiyor. Neden içmediğini zaten biliyorum da içmese sağlık problemi yaratır mı bunu merak ediyorum açıkçası.
0 oy
(46 puan) tarafından
Benim kizimda 4 aylık oda oyie zorla yediriyorum agliyo bence hava sıcak diye mi acaba 
(521 puan) tarafından
Hayır hasta olduğu için içmiyor benim kızım canım. Sırf bunun için doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı.
(46 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benimkide ishal var ve huzursuz
(521 puan) tarafından
Size de geçmiş olsun canım. Benim kızımda bugün ishaldi sanırım. Kaka kıvamı olarak normaldi ama aşırı aşırı çok kaka yaptı anlamadım.
(46 puan) tarafından
Sagol canım . Bide gece sürekli uyanıyor ya valla cok yoruluyorum
0 oy
Profil image (456 puan) tarafından
Cnm hiç bir abeslik yok. Benim oğlumda 5e 6ya kadar hiç emmiyor ya da mama almıyor. Doktor arrık bu aydan sonra sabah 6ya kadar beslenmeden yatabilir dedi. 
(521 puan) tarafından
Teşekkürler canım aradığım cevap buydu :)
0 oy
(815 puan) tarafından
Hakketten sıcaktan felan olabilir mi mama ne veriyorsun
(521 puan) tarafından
Hayır sıcaktan değil hastalıktan içmiyor.
0 oy
(3,306 puan) tarafından
Canım bizim gece beslememiz 4. Aydan sonra bitti farklı doktorlara gittim hepsi de uyandırma dedi
(521 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim cevabın için
0 oy
(730 puan) tarafından
Bebeğin gece dönmesi gelişiminden artık çok sık dönecek çünkü uyku evreleri çok fazla her evrede dönecektir ayrıca aç olan bebek uyumaz aç olsaydı ağlamaktan ortalığı iletirdi bazı bebekler gece emmesini erken bırakıyor uykuda biberon vermeyi deneyin almazsa kilo  alımını takip edin doktorumuz danışın 

Ayrıca gündüz iyi beslenen bebek gece yemiyor diye biliyorum 
(521 puan) tarafından
Zaten emmiyor mama içiyor ve dediğim gibi bir sağlık sorunundan dolayı mamayı gündüz bile zor içiyor uyku arası hiç içmiyor. Ayrıca mama içtiği zaman çok güzel uyuyor ama içmediğinde sürekli etrafta emziğini arıyor onun için dönüp duruyor ve sabah 5te uyanıyor. Birde acıkınca asla belli etmiyor 12 saat aç durup hala hiç mama içmek istemeyişi var.
(730 puan) tarafından
Garip benek bu acıkınca ağlar diye düşünüyorum
(521 puan) tarafından
Bence 12 saat hiçbişey yemeden durup acıkmaması imkansızdır.
...