0 oy
289 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar bebeğim 2 buçuk aylık. Ve 34 haftalıkken doğdu pramatüre bir bebek. Benim sütüm az olduğu için bir buçuk aydan beri mama kullanıyorum bebelac.. Ve kakasını günde 5  6 kez yapan çocuk şimdi bugün 5 gün oldu hala yapmadı bu iki haftadır 3 günde bir yapıyordu. Ama hep içini boşaltıyordu heralde sırtına kadar çıkıyordu. yarın 6 gün olacak hala yapmadı çok aglıyor çok huzursuz daha şimdi uyudu ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz.. 
Bebek Ayı 2 buçuk ay

3 Cevaplar

0 oy
(179 puan) tarafından
Çişini yazmışsınız ama kaksını demek istediniz sanırım?
(2 puan) tarafından
Evet kakası :)
(179 puan) tarafından
Normalde sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal diyor doktorlar bebeğin sıkıntısı yoksa. Ama 5 gün olmuş ve yavru sıkıntıdaysa fitil kullanabilirsiniz doktorunuza danışarak. Sürekli bir hale getirmeden tabi ki.
(2 puan) tarafından
Yarın bi doktora götürüyüm diyorum. Fitil düsündüm ama doktora danışmadan kullanmak istemedim. Sürekli değil ama böyle 5  6 günde bir yapamadığı zamanlar versem iyi olur galiba.. Netten baktım dert ve nohut gibi yapılan kafalar kabızlık sayılırmış 4  5 günde bir normal kıvamdaki kakalar normal yazıyor ama yinede normal yazsana çok huzursuz ve sürekli aglıyor gazıda var çokça da gaz çıkarıyor fakat aşırıda bir kokusu var gazın çok kötü kokuyor budamı normal acaba
(179 puan) tarafından
İçeride kaka biriktiğinden gazı kokuyor olabilir. Mutlaka sorun doktorunuza ben de aynı durumu yaşadım kızım 1 aylıkken falan 7 günün sonunda 1 kere kullandık rahatlatmıştı.
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından
Karnına ütüyle sıcak bir unlu ısır köy hava sıcak saçmalama deme dene sen ısittogin havluyla birlikte kundak yap 1 2 saat olmadan yapar. 
0 oy
(121 puan) tarafından
Kuru inciri yıka 4 5 böl sütle çok kaynatmadan ısıt ılık hâliyle yiyebilirsiniz sütünün artmasına neden olur. kulak çubuğuyla poposunun deliğini uyar kulak çubuğuna zeytinyağı dök poposunun deliğine sokmadan sadece uyarı şeklinde 1 2 dakika masaj yaparak uygula işe yarayacaktır.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 544 göst.
11 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde ppp90 (431 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
...