0 oy
299 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde tarafından
2.5 aylık bebeğim gündüz genelde 10-15 dakika en fazla yarım saat uyuyup uyanıyor. 

Çevremde bebekler genelde günün belli saatlerinde belli süre uyur uyanırdı. 

Sizin bebeklerinizin rutin gündüz uykusu var mı. Nerede yanlış yapıyorum acaba. Sabahtan beri bisküviyle duruyorum. Değil iş yapmak yemek bile yedirmiyor.

3 Cevaplar

0 oy
(448 puan) tarafından
Kızım 2.5 aylıkken 2 saatte bir yarım saat uyuyordı genelde herkes bebeği o aydayken uykusuz aç oluyor. Kedilerim var diye günlük mecburen süpürge yapıyordum mutfağa yanımda götürüp pusetle bir de kış ayıydı zor oluyordu ama şöyle bi bulgur pilavi yaparsam yoğurtla yiyordım ua da tarhana çorbası. 3. Ayından sonrs yine 2 saatte bir uyuttum zamanla uyku rutinine alışıyor ve uykusüresi uzuyor. Bazı bebekler 2 saat uyur benim kızım 1 saat uyuyor.7 aylık şuanda 3 saattr bir 1 saat uyuyor artık g0ndüz uykusu bu şekilde.
tarafından
Teşekkür ederim inşallah bizimkide düzelir. Ayık olduğu zamanlarda hep memede . 1 saatin 15 dakikası oyun halısı yada anakucagındaysa 45 dakikası memede. Emzik almadı.
Kıyamıyorum ama fıtığım var her yerim ağrıyor artık. 1 saat birine bırakıp dinlenebilsem..
-Reklam-
0 oy
Profil image (226 puan) tarafından
Canım benim bebeğim de üç aylık. İlk uyandıktan sonra bir buçuk saat sonra yatırıyorum iki saatten fazla ayakta tutmuyorum çünkü uykusu kaçıyor çok uğraşıyorum mizmizlanip esnedigini yakaladigim an ne is yaparsam bırakıp hemen uyutuyorim düzene girdik şükür 
tarafından
Ne güzel maşallah.Benim bebeğimin uykuya dalma problemi var. Emerek uyuyor meme ağzından çıktı mı uyanıyor. Yalancı emzik almadı onun yerine beni kullanıyor.Uykuya dalıp Sütler ağzından dökülünce üstü ıslanmasın diye yüzünü siliyorum bazen uyanıyor en başa dönüyoruz. Gece uykusu için 3-4 saat uyutmak için uğraşıyorum. Reflüsü olduğu için de hemen yatağına yatıramıyorum omzumda dik tutuyorum biraz bazen o sırada uyanıyor tekrar uyutmak için başa dönüyorum. Uyku çok büyük problem bizde. Günde 6-7 saat anca uyuyor.
Profil image (226 puan) tarafından
Ben hemen beyaz gürültü açıp hafifçe bir dakika falan sallıyorum reflu yatağına yatırıp  uyanırsa meme ağzından çıkınca böyle yapıyorum
tarafından
Teşekkür ederim. Hepsini denedim bizde fayda etmedi. Aksine daha çok ağladı beyaz gürültüde. Ayakta sallanmayı denediğimde salıncakta keyif yapar gibi etrafı izleyip sıkılınca ağlıyor. Daha çok uykusu kaçıyor
Profil image (226 puan) tarafından
Zamanla inşallah düzene girer benimki hep düzenliydi başından beri maşallah
0 oy
(77 puan) tarafından
Bnm oglum 3 ayına girdi ben uyku düzenini kurdum ondan önce uyumamazlık yapmazdı sadece düzenli degildi saatleri 3.ayda 7.30 uynrdı 9 bucujta tekrar uyku 10.30 da uyanırdı sonra ögleye kada oyun oynrdm kendyle 1 de ögle uykusu saat 4 de kdr uyurdu tabi arada 1 iki defa uynr gibi olrdu ya emzik yada sallrdm yada emerdi geri uyurdu 4 ten sonra cok nadir olur bu şekerleme 5 bucuk gibi 20 25 dklık uyku vardı sonra 9 da gece uykusu böyle tabi buyudukce degişti uyku saatlrnde azalma oldu sadece degişen ögle uykusunu saat 1 ile 2.30 arası oldu onun hrcnde aynı şuan 8.ci ayı doldurdu biraz uzun oldu ama kusura bakma :)
tarafından
Teşekkür ederim ne kusuru :) emzik çok büyük kolaylık ve sallamak bizimki ikisini de kabul etmiyor malesef
(77 puan) tarafından
Kesinlikle ama şimdi bıraktı emzigi gerekte kalmadı zaten pek ama sallamak gerçektn kolaylık :)

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,163 göst.
22 Nisan 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aslı Kaban (1,338 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.
15 Nisan 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Iloossss (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 191 göst.
15 Nisan 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Iloossss (5 puan) tarafından soruldu
...