0 oy
476 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (219 puan) tarafından
Kızlar merhaba. Kızım 6 ay 1 haftalık oldu. Bir hafta önce alt iki dişini çıkardı ve her şey maffoldu:(Gece uykusu kalmadı uymadıgı için de gündüz hep uykulu ve mız mız. Gözleri kapanıyor ama direniyor uykuya. En üzüldü gün şeyde dişten sonra asla yerde kalmak istemiyor zaten kucak çocuguydu şimdi iyice istemez oldu yatmayı. Fıldır fıldır dönüyordu desteksiz 10 dk rahat oturuyordu şimdi hiç birini yapmak istemiyor kokunu kaldıracak hali yok sizce bu kadar etkilenmesi normal mi? Bakıyorum başka sıkıntısı da yok tamam gelişim nöbetleşe ama bu kadar etkilenmesi beni çok üzüyor. Kucamdan oyuncakların atlayan çocuk dönüp bakmıyor bile cevap verip içimi rahatlatıesanız çok mutlu olurum. 

3 Cevaplar

0 oy
(714 puan) tarafından
Dış çıkınca rahatlar aslında ama demekki bebeğin algıları hepten açıldı :))) yapacak bişi yok herkeste oluyor o algılar bende 4 te acildi kucaginda herşeyi incelio :)))
(714 puan) tarafından
Disle alakası yok yani cnm:)?))
(219 puan) tarafından
Doktora da götürwmiyorum başka bir sıkıntısı mı var acaba. Ne yapacagım bilmiyorum bu şekilde gelişimi çok etkilenecek.
(714 puan) tarafından
Gelişimi etkilenmez normal bı süreç cnm ya buda böyle bı gelişim etrafı incelemek istiyor bizim gibi yürümek istiyor ondan oluyor
(219 puan) tarafından
İnşallah ondandır canım teşekkür ederim cevabın için:)
(714 puan) tarafından
Uyku için sesler diye Google Play'de uygulama var indir onu süpürge sesi var orda bide nst sesi son ses aç süt ver uyuturken bakalım uyuyomu
-Reklam-
0 oy
(192 puan) tarafından
4-5 tane karanfili biraz zeytin yağına at canım. 3 gün sonra sür damaklara. Rahatlatır. Uyuşturma özelliği var karanfilin. İnsaAllah rahatlatır. Birde limon suyu parmaginla limon a şöyle batır diş tarafına elinle gezdir . Biraz rahatsız eder ama yine de dişlerin rahat çıkmasına yardımcı olur. Şifa olsun . 
(219 puan) tarafından
Bu karışımı yaptım canım rahatlattı da 2 gün rahat ettik sonra tekrar başladı haykırarak aglıyor uyumuyor buz gibi terliyor hiç bir şey yapmak istemiyor babasına çok düşkün onu bile istemiyor gözü hep bende bir sıkıntısı var biliyorum ama ne? Artık çok yıprandım zor bir bebek ti zaten ama en azından gece uyurdu ne düzeni kaldı ne huzuru bebegimin. İnşallah üst dişler çıkıyordırda düzelir biran evvel. Çok teşekkür ederim Rabbim hepinizinkilere şifa versin inşallah.
(192 puan) tarafından
Amin canım. Birde dış kasiyiciyi buzluğa koy ver kemirsin. Bol bol dua et cnm. Okuttur bebeği insaAllah en kısa sürede iyi olur . Sende rahat edersin. Bir daha da böyle sıkıntı çekmezsiniz. Kehribar kolyesi yada bilekliği var mı?
(219 puan) tarafından
Bugün sipariş verecegim canım artık denemedigim bir o kaldı. Bol bol okuyoruz zaten bebegim ne zaman bir ortama girse kesin akşamına kötü oluyor. Çok dikkatli bir bebek hemen herkesin ilgisini çekiyor nazara da çok inanırım bazı bebekler daha da çok etkileniyor benim kızım bebelkenden beri böyle. Rabbim korusun hepsini inşallah
0 oy
(172 puan) tarafından
Bence dişin gelmesiyle alakalı değil uyku gerilemesi filan yaşıyor olabilirsiniz veya atak bunları bı araştırın derim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 292 göst.
24 Mart 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Serpilctn (538 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
3 Temmuz 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Alpişkonunannesii (416 puan) tarafından soruldu
...