0 oy
745 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (47 puan) tarafından
Merhabalar,

Kocam bebeğimiz ağladığında gerek stresten gerek üzüntüden dayanamıyor, bağırıyor ona kızıyor. Bebeğim 5,5 aylık. Normalde mükemmel bir baba çok seviyor, hiçbir şeyini eksik etmez, onun için hep en iyisini ister. Fakat ağladığında kendini tutamıyor, eğer çok ağlıyorsa yüksek sesle ona kızıyor bağırıyor. Bu normal midir? Böyle durumlar yaşayan var mıdır? Ben böyle olunca içerliyorum kendimi çok kötü hissediyorum. Bebeğim korkar diye çok üzülüyorum. 

9 Cevaplar

+4 oy
(2,835 puan) tarafından
Bagirdiktan sonra babaligin mükemmelliğini göremedim ben şimdiden bebek onu hisseder ve kötü sonuçlar ortaya çıkar 
-Reklam-
+1 oy
Profil image (3,039 puan) tarafından
Tabiki korkar beş buçuk aylık bı bebek ne anlar bı sıkıntısi vardır ondan ağlıyordur garibim derdini söyleyemez ki eşini tatlı bı dille uyarmalisin canım karşındakinin henüz küçücük bı bebek olduğunu kendisine muhtaç olduğunu anlamali simdiden kendini kontrol edemez ise ilerde daha büyük problemlere yol açar 
+1 oy
(38 puan) tarafından
merhaba canim. bebeyiniz korkar ya. siz agladinda kocanizin yanindan uzaklasdirin sakitlesdirmeyi deneyin.. zaten bagirmasi onda korku gerilme yaratir.  cok sever her kez yavrusunu ama  yapdigi cok yanlis. bebeyiniz cok kucuk.  her agladiginda oyle yapilmaz. bence. siz bebeyinizi  kendiniz sakinlesdirmeye calisin.   ve ya kocanizla konusun.  arasdirin   ne kadar bunun yanlis oldugunu. kocaniza da bu haqda bilgiler okuyun.  
+1 oy
(147 puan) tarafından
Bu kesinlikle normal bişey değil. O henüz bir bebek ve bebekler acıktıgında uykusu olduğunda altı pis olduğunda veya huzursuz ve ağrısı olduğunda ağlar. Hiç bir BEBEK boş yere ağlamaz. Sabırlı olun. O yavrucak sizin bebeğiniz olabilir ama her şeyden önce Allahın size emanetidir. 
+1 oy
(248 puan) tarafından
Daha 5.5 aylık derdini anlatamadığı için ağlıyor ne derdi varda ağlıyor bakalım dilsiz melek daha kızmak için çok erken öfke kontrolü yoksa bir anda yukseliyorsa mutlaka bebek büyümeden uzmandan yardım alsın ilerde büyüyüp yaramazlık yapınca çok zorlanırsınız
0 oy
(476 puan) tarafından
Yeterince iyi degl demekkı bağırması nnornal degil kucuck cocuga eşim sus ya dıyo oğlum 3 aylık eşimle tartışıyorum bebekde yeri gelecek ağlayacak yeri gelecek gülecek bnce uyarmayi deneyin eşiniz bağırmasınin anormal olduğunu fark etmeli
0 oy
(2,175 puan) tarafından
Eşiniz profesyonel bir destek almalı bu tarz davranışlar bazı hastalıkların habercisi olabilir. Şimdi bağıran ilerde fiziksel şiddet uygulayabilir hem size hem bebeğinize. 
0 oy
(382 puan) tarafından
Boyle bir durum yaşasam eşimle çok büyük kavgalarimiz olur kesinlikle asla izin vermem böyle birseye babasida olsa bağiramaz el kadar bebeye. Ne derdi var anneler daha iyi anlar. Benim esim avutmaya calistiginda diyorum gazi var, uykusu var o da ona gore avutuyo sizde eşinizi öyle yönlendirebilirsiniz. 

Yazik, belkide bilinc altina yerlesiyo su anda hersey bilemezsiniz ki. 
0 oy
Profil image (953 puan) tarafından
Benim eşimde anî yuksek sesle konuşuyor ve korkutuyor malesef ne kadar soylesemde devam ediyor bu davranışına. Mümkün olduğunca bu davranışının yanlış olduğunu hatırlatın ona.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 69 göst.
19 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Frover (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 422 göst.
23 Ocak 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 188 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
5 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Naz23 (86 puan) tarafından soruldu
...