0 oy
690 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (3 puan) tarafından

2 Cevaplar

0 oy
(259 puan) tarafından
Canım biz 4 aylık olduk ve daha yeni yaptirdik.Minik bı ateşimiz çıktı . İstahsizlik yasadik ama en belirgini çok huzursuzdu muhtemelen ağrısı vardı.
(3 puan) tarafından
Bizimde pazartesi günü kontrolümüz var ama hala kararsızım yaptırsam mi yaptırmasam mi diye araştırma yaptım bazı kişiler çok ateş yaptı ve huyu suyu değişti demiş.
(259 puan) tarafından
Canım ya açıkçası bende 4 aylık.kontrolune gittim meningokok asi vakti gelmiş dediği an hemen yapalım.dedim.  Aşılar çok önemli.Evet asi ağır bı aşı biz daha hastenden çıkmadan doktor calpol verdi. Çünkü bu aşının hastalığı da hakkaten ağır. 6 saatte bir calpol verdim toplamda 3 defa.sukur ateş olayını atlattik. Huyu suyu değişti derken sanırım.cocugun asi.yerinde ağrı vardı.ki sen de yaptırınca fark edeceksin kızarma şişme.sanki.o asi yerinde kitle gibi bişey var.

Asimizin üstünde 1 hafta geçti. Şükür olsun iyi şuan . Huyu suyu gibi bı genelleme hiç düşünme. Sadece uykusunu güzel alsın.bizimki uykusu bolununce çok huzursuzlandi.belli ki uykuya vermek istedi kendini
(3 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım açıklama için inşallah sağ salim güzelce atlatırız bizde
(3 puan) tarafından
Biraz da olsa rahatladım valla kaç gün dur düşünüp duruyordum canım
(259 puan) tarafından
Ne demek,İnşallah canim benim . Allah'ın izniyle ..
-Reklam-
0 oy
(911 puan) tarafından
yan etkileri cok fazla maalesef ama allah korusun menenjit de ölûmcül bir hastalik hic olmadi kalici hasarlar birakabiliuor ne yazikki.  o yuzden yan etkileri de cok dusunme cunku gecici. ha neler oldugunu soruyorsan: 3 gun huzursuzluk aglama nobetleri ates. asi yerindeki sislik 1 ay kadar gitmedi. ilk 3 gun sknti sonra unutup gidiliyor zaten :)
(3 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım inşallah bizde hayırlısıyla güzelce atlatırız yan etkileri :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 668 göst.
0 oy
1 cevap 433 göst.
3 Şubat 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde ❥꧁Bergush꧂❥ (8,818 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 375 göst.
0 oy
8 cevap 258 göst.
24 Temmuz 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mat.anne (41 puan) tarafından soruldu
...