0 oy
245 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (199 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar oğlum 4 aylık bugün doğru düzgün sütünü içmiyor neden acaba zaten son bir aydır eğlence ediyor zorla yediriyordum hala öyle ama bugün doğru dürüst beslenme di keyfi de iyi bir anlam veremedim  sağıp veriyorum damakları kabarmış ondan mı acaba kafayı yemek üzereyim çünkü daha önce çok güzel beslenir di  internetten baktım atak haftası diyor 15 gün sonra bitiyor muş öyle yazıyor daha 4 kez besledim  3 te yemişti ve şimdi yedi ve bitirdi çoğunlukla bırakıyor biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Bebek Ayı 122

5 Cevaplar

0 oy
(440 puan) tarafından
Atakta olabilir damak kabardi ise distende olabilir canim
(199 puan) tarafından
Valla canım damakta olabilir bu atak haftası da olabilir anlayamadım aşıya gidince sorucam pazartesi bakalım keyfî iyi içmek istemiyor itiyor biberonu alışkın olamayınca içmemezlik yapmazdı son 1 aydır böyle uğraşıyorum özledim valla yemesini yarım saatten fazla uğraşıyorum doyurmak için.
-Reklam-
0 oy
Profil image (765 puan) tarafından
Benim oğlumda öyleydi 4 ay atağında değişti beslenmesine uykusuna kadar atak bizi bitiriyor 
(199 puan) tarafından
Sadece beslenmesi beni bitirdi uykuya gelince gündüz fazla uyumaz uyusada yarım saat sonra uyanır gece uykusuna düşkün maşallah ,gece bile uyku arasında içiyor 4 saati buluyor  bırakıyor da hep bitirmiyor arada bitirdiği oluyor normalde 130 CC içiyor arada yarısını içiyor inşallah biter biran önce bu atak haftası ya kilosu iyi boyu da öyle anne olarak ben takıyorum işte içim rahat etmiyor doymuyor sanıyorum yarısını içince.
0 oy
tarafından
Diştendir, bizim de 5 aylıkken başladı. Damağı acıdığı için emmek istemez, ben gündüzleri sağıp verdim gece uyku halinde emdi. Şimdi silikon göğüs ucu ile emiyor bazen emmek istemiyor yine sağıyorum. Ek gıdaya geçtiğimiz için son bir ay biraz rahat geçiyor benim için 
(199 puan) tarafından
Bende sürekli olarak sağıp veriyorum canım emziği emiyor acımıyor mu ki damakları için jel kullansam faydası olur mu  belki içer diye düşünüyorum ne yapacağımı bilemedim artık.
tarafından
Dentigel kullanıyorum ben bazen Nurse Harvey's in biraz iyi geliyor. Emziği damağını kaşımak için emiyir benimki de. Suyunu biberonla veriyorum içmesi bitince kaşınan bölgeye götürüyor. Diş kaşıyıcı sevmedi bi türlü. Silikon meyve süzgecinden almıştım onu boş şekilde veriyorum damaklarını onla kaşıyor. Ve inanılmaz mızmız oldu, 3 dişi çıktı toplamda bizim
(199 puan) tarafından
Bende suyu biberonla veriyorum ısırıyor küçük biberon almıştım gerçi ağzı küçük alışamadı daha bazen içiyor bazen ısırıyor bizim daha erken değil mi ki diş için 4 ayı yeni bitirdik 5 e doğru gidiyoruz bakalım bende alayım ozaman inşallah işe yarar da yemesi düzelir biraz.
(199 puan) tarafından
Doktora danışmadan kullansam sorun olur mu acaba.
tarafından
Ben eczacıya sordum en doğal içerikli jel olarak onu önerdi. Evde 5-6 karanfili ezip üzerini geçecek şekilde zeytinyağı döküp o yağı da damağa sürünce uyuşturuyor biraz. Öyle de deneyebilirsiniz. Diş için çok erken değil, eşim 3 dişle dünyaya gelmiş ;)
(199 puan) tarafından
Tamam canım sağol teşekkür ederim ☺️
tarafından
Rica ederim ne demek ;)
0 oy
(3,306 puan) tarafından
Canım 4 ve 8. Ay filmin koptuğu aylar:( 
(199 puan) tarafından
Galiba öyle sabretmek ten başka çare yok anladığım kadarıyla.
(3,306 puan) tarafından
Evet ama bizde çok kısa sürdü ins siz de de öyle olur canim
(199 puan) tarafından
İnşallah canım üzülüyorum yemeyince annelik işte.
(3,306 puan) tarafından
Ah ah bilmez miyim annelik ne kutsal şey değil mi nasıl eşsiz
(199 puan) tarafından
Aynen canım öyle
0 oy
Profil image (639 puan) tarafından
Sanırım şu sıralar herkesin sorunu bu bizimki de zorla içiyor 
(199 puan) tarafından
Son bir aydır böyle uğraşıyorum eğlence ediyor ağzında istemiyor itiyor biberonu gönlü olunca içiyor

İlgili bir soru bulunamadı

...