0 oy
577 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (625 puan) tarafından

Kızlar 80 günlük bebeğim var doğumdan beri sütüm hep az ne yaptıysam artmadı bebeğime hipp mama veriyorum doktorum olan sütünü emzir sonra alabildiği kadar mama ver diyor bazen 2 saate bazen 3 saate acıkıyor aldığı kadar mama durumu bazen düşündürüyor çünkü doysa da istiyor bu hesap bu sütün az oluşu süt gelmeyince ağlamaları üzüyor beni :(sizlerin nasıl bir düzeni var 

4 Cevaplar

0 oy
(586 puan) tarafından
Resmen beni tarif etmişsiniz. Kızım iki dk emiyor sonra gelmiyor galiba ağlıyor çok üzülüyorum. Ben şuan 90 cc veriyorum düzenli olarak cc leri arttırıyorum. Saati değişiyor. Uyuyorsa beslenme süresi uzuyor uyanıksa biraz daha kısalıyor. 
Profil image (625 puan) tarafından
Canım bende öyle yapıyorum yetiyor mu doydu mu doymadımı süt az mı biraz artmış mı çok üzülüyorum. Bende 90 cc veriyorum bazen 75 cc bazen emmiyor çıldırıyor sağıp veriyorum siz kaç aylıksınız
(586 puan) tarafından
86 günlük olduk bizde çok şükür canım. Ben bilerek ay ay yükseltiyorum ccleri. Daha iyi oluyor gibi geliyor bana. Hem doymasa ağlar huzursuz olur uykuya dalamaz bence. Elimden geldiğince emziriyorum hayırlısı artık.
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından
Benimde aynı sizin gibi 3 buçuk aylık kızım var. Önce emziriyorum sonra mama veriyorum.3 saata 2 saate 
Profil image (625 puan) tarafından
Bende 2 yada 3 saate besliyorum canım mama miktarını hep aynı mı veriyorsun
0 oy
Profil image (74 puan) tarafından
Benimde öyle çişini yapıyorsa mama yapmiyorum ben bir aksam bir sabah yapıyorum. Bazen yetmiyor çok ağlıyor aranıyor o zaman da mama yapıyorum tabi sen bebeğini daha iyi biliyorsun aç mı tok mu benim ki de 40 günlük oldu. Ben 3 hafta sütümü sagdim birazda mama verdim sütüm gelmedi memeyi tutmadı cok şükür artık emmeye başladı mama ya daha da azalttım . 
0 oy
(441 puan) tarafından
Bizde düzen yok emmek istediginde emziyorum baktım süt yetmiyor mama veriyorum. 1.5 -2saat arayla

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 617 göst.
11 Haziran 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde KübrAsya (625 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
0 oy
8 cevap 297 göst.
...