0 oy
312 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (24 puan) tarafından
İlk defa uçak deneyimim olacak yarın ve birde 3 buçuk aylık kızım var tek olacağım. Büyük bir bavulum sırt çantam ve bebek arabası olacak yanımda. Çok zorlanır mıyım? Bagaj verip alırken deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Bir de bebek arabasını uçağa binerken mi alıp veriyorlar? Çok soru sordum ama ilk olacağı için biraz tedirginim şimdiden herkese teşekkürler.
Bebek Ayı 3 buçuk aylık

3 Cevaplar

0 oy
(49 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Bebiş rahat bir bebekse ağlamazsa seni çok zorlamaz canım. Ama uçakta iken bebeği sık *** emzirmeye çalış canım kulakları basınçtan dolayı kapanmasin diye ben öyle yapmıştım biz de 1 aylıkken binmistik:) 

Bebek arabasını da uçağa girince alıyorlar canım sen uçaktan inince alacaksın eğer teksen yanında biri yoksa hosteslerden birine rica et bebek arabasını sana açıp kurşunlar sen tek başina bebekle onu yapamazsın çünkü;)
(24 puan) tarafından
Bazen çok rahat bazende çok ağlayan sinirlenen bir kızım var :) arabada felan hep uyur sakinleşir ama insallah uçakta da ayni tepkiyi gösterir.
Çokkk teşekkürler dediğin şekilde yapayım insallah sorunsuz halledebilirim :)
(49 puan) tarafından
Inşallah canim bebek ne kadar rahat olursa sen de o kadar rahat bir yolculuk geçirirsin bu hep boyle:)
Email falan tutuyorsa uçakta onu da verebilirsin kulakları kapanmasin diye
(24 puan) tarafından
Maalesef emzik tutmuyor artık mecbur emzircem.
(49 puan) tarafından
Aynen sık sık emzirirsin;))
-Reklam-
0 oy
(175 puan) tarafından
uçağa binerken alyıorlar sonra da hazır bi şekilde inişte veriyor hostesler 
(24 puan) tarafından
Yolculuğumuzu gercekleştirdik çokk teşekkürler . Evet binerken aldılar ama indiğimde hazır bir şekilde vermediler üstelik tekerleklerine kadar sökmüşler çokkk zorlandım o noktada.
(4 puan) tarafından
Bende uçak yolcuğu  yapacağım  bebek arabalairnin bagajı ayrı mi oluyor çizilme yırtılma falan  olur mu çarpılıyor  diye konuşuyorlar  böyle birşey oluyor mu
(24 puan) tarafından
Belki uçak firmalarında değişiklik olabilir ben THY' ile yolculuğumu gerçekleştirdim. Ve check in sırasında bebek arabam oldugunu söyledim bayaği büyük bir poşet verdiler uçak kapısında hemen binmeden arabayi aldılar ve poşete koymuştular. Açıkçası çizilme yırtılma felan olmamıştı. Tek sorun arabayı uçaktan indiğim an hemen hazır edeceklerini söylemişlerdi ama öyle yapmadılar.
0 oy
(118 puan) tarafından
Ucak kalkarken vede inerken emzir canim kulaklari tikanmasin diye hosteslerden bebek mamalari yastik örtü falan isteyebilirsin bana vermislerdi arabayi ucagin giris kapisinda veriyorsun cikinca aliyordun bende 4 aylik kizimla gitmistim almanya türkiye yolculugu uzundu ama güzeldi :)
(24 puan) tarafından
Evet hostesler uçak içinde çok ilgiliydi. Zaten hep uyudu desem yeridir :) dediğiniz şekilde kalkarken inerken emzirdim öylece uyuya kaldı.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 428 göst.
15 Mart 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Sisa. (1,141 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
20 Nisan 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Asncln (12 puan) tarafından soruldu
...