0 oy
288 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (540 puan) tarafından
Kızlar oğlum yemeklere ağlıyor. Gece çok güzel emiyor ama öğlen yemek mama istiyor ya yeni uyandiginda yada uyicagi zaman emiyor. 5. Ayda neler verebilirim ? Dün hero babynin sütlü muzlu pirinçli mamasini aldım. 4. Aydan itibaren yazıyor. Cicibebe de var mı 4 ay üstü için ? 

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (62 puan) tarafından
Bebe bisküvilerinde cok fazla seker olduğu için doktorlar önermiyorlar o yuzden mumkunse evde kendiniz yapın 
(540 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(181 puan) tarafından
Kız 1 ay kalmış az daha sabret biz de 5 aylığız sen o 4+ dediklerine bakma verilmemesi gerek cicibebe hiç verme ya kendin yap ya da hipp organik elmalı bebe bisküvisini kullan diğerlerinde hep zararlı içerikler var 
(540 puan) tarafından
Vermek istemiyorum bende. Ama yemeğe bakıp ağlıyor bırakmıyor ben yemek yiyim. Her kaşigima bakıyor gögüsümü veriyorum almıyor. Dün cildirdi bende açtım küçük bi kasede yaptım ona yedi öyle sustu uyudu. Tamam canım eşime söylerim aldiririm ondan
(181 puan) tarafından
Oyy yeriiim ben onu ya bizim kızda yemek yerken elimizdekilere bakıyor ama daha çok masada çatal tabak onlara el atıyor munzurluklara başladı ufaktan benim de içim gidiyor ben yerken öyle bakması ama yapacak bişe yok beklemesi lazım =))
(540 puan) tarafından
Bende bikac gün daha bekliyim vermemeye çalışacam canım :)
0 oy
(567 puan) tarafından
Bu ayda kaşık mamalatrından falan vermeyin, 6 aydan sonra başlanır. Anne sütü ve devam sütü verebilirsiniz. Aptamil, bebelac gibi.
(540 puan) tarafından
Veriyorum onlarida canım. Ama yemek istiyor

İlgili bir soru bulunamadı

...