0 oy
740 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (175 puan) tarafından

image

elletmiyor zor çektim bunuda altta iki tane beyaz şişlik var ilk bebeğim çok heyecan yaptım ya

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Yanlış anlamada tırnaklarının içinde kir mi var fotoda öyle gözüküyor da bide tam bebeğin ağzını tutmuşsun:ermm: diş için erken bu arada bişey gözükmüyor 

tarafından
Konusmalarin ergen gibi kac yasindasin allah askina ? Sanane saman ye muhabbeti yaparsan sasirmicam
tarafından
Senin gibi gereksiz ve başkalarının yorumunun üzerine maydonoz olanlara cevap veremeyecek kadar çok şükür olgunum. Post sahibi olsan eyvallahta, ya burda klavye delikanlılığı yapmaya çalışan yada vakit geçsin diye ona buna yorumundan ötürü sataşarak stres atmaya çalışan zavallısın...  Sana kendimi anlatma gereği duymuyorum ama yorumumu gören başka anneler için yazıyorum..

Sağlık Bakanımız el hijyenine bir hassa dikkat etmemiz bir zamanda olduğumuzu kaç aydır hergün dile getirmekten bıkmamışken arkadaşın attığı fotoda ki bebişin ağzını tutarken tırnakların içindeki kire dikkat etmem içinde yaşadığımız bu zamanlarda (BENCE) çoook normal. (sence) milletin içinde rencide etmek olabilir ha o senin görüşün. Herkesin kişisel temizlik, hijyen, bebek bakımı değişebilir.

Bu yorumunda da zaten temizliğe ne kadar dikkat ettiğini gün ışığına vurmuşsun... Benim maksadımın ne olduğunu zaten bana artı verenler ve postun sahibi arkadaşım anlamış ya çok şükür içim rahat birkaç tanede olsa anlayabilen annelerimiz var diye..

Ha sana gelince burda daha önce bana böyle bir yorum yazabilecek biri denk gelmedi.. Olabilir herkesin zihniyeti, eğitimi, düşüncesi farklıdır...

Senin seviyene inmeden açıkladıysam diğer annelerimize ne mutlu bana...
tarafından
Bana boyle yorum yazabilecek  biri denk gelmedi derken ? Hayirdir boyun egilecek bi insansin da haberim mi yok


Aslinda basta saka niyetiyle yazmistim baktim ki cirkeflikten haz aliyosun ona gore davrandim . El hijyenim nasil diye sormamis size sorulan soruya cevap verseniz yeter . Ne cok bilirsiniz herseyi de

Temizligi senden ogrenecek degilim sen insanlari rencide etmeden konusmayi ogren oncelikle bi hata varsa ortada megafonla yayilmaz ortaliga..

Bak bakalim kac tane vakit gecsin diye yorum yapmisim lakirti yapacak kadar bos vaktim yok . Aslinda cevap bile vermicektim de uzun uzun yazdim lafimi soktum ayar verdim felan diye dusunme dedim . Sen de okuduktan sonra cevap verme lutfen sorulan sorulara cevap verin buralarda kimsenin ekstaradan verdiginiz akla ihtiyaci yok .
tarafından
Sen admin sinde benim mi haberim yok sana mı soracam yorum yazıp yazmayacağımı? Çirkefin sözlük anlamını bilmeden bana çirkefleştin diyorsun bu kadar basit demekki birine hakaret etmen. Ya bir yaran var önceden burayla ilgili bana sataştığına göre. Ben sana sataştım derken sana söylediğimi hatırlamıyorum demiştim sadece ergen gibi yorumlar attığımı yazarak sen tahrik ettin şimdide uzatıp hala daha saçma sapan uzatıyorsun. Haşa boyun eğilecek bir şahsiyet değilim çok şükür. Lafı nerenden anlıyorsan oranla anlamaya devam et ÇOK SIKTIN GERÇEKTEN!
tarafından
Tamam  :))))
-Reklam-
0 oy
(9 puan) tarafından
Kaç aylık canım?. 
(175 puan) tarafından
4 aylik olduk canim
(9 puan) tarafından
Çıkabilir canım normalde 6 ila 7 ayda çıkar ama bazı durumlarda 4 aylıkkende çıkabilir.. Yine de bir sağlıkçıya danış istersen..
(175 puan) tarafından
Aşıya götürünce sorucam da görünce heyecan yaptım sağol canım cevap verdiğin için
(9 puan) tarafından
Rıca ederim geçmiş olsun...
0 oy
(325 puan) tarafından

Diş tomurcukları oluşuyor. Henüz diş çıkması için zamanı var. Bide alt dişler iç damaktan çıkıyor

 Mesela kendi bebeğimden örnek göstereyim, sağ altta sanki su toplamışta kabarmış gibi bi iz var ya öyle oluyor işte :) 

image

(175 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 520 göst.
16 Ağustos 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Pınar Köylü (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
14 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde zeynepakgn (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 215 göst.
13 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Doruuuk (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 655 göst.
6 Şubat 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Elif Saremmm (45 puan) tarafından soruldu
...